More

  Alt at vide om ‘American Idol’ sæson 20

  « American Idol » vender tilbage til sæson 20 om vinteren. Dette er den femte sæson af reality -konkurrenceserien på ABC. Det kørte i 15 sæsoner på FOX fra 2002 til 2016. Efter en toårig pause genoplivede ABC det show, der er bedstefar for tv-talentprogrammer.

  Den får premiere om vinteren
  Sæson 20 debuterer sandsynligvis søndag den 13. februar 2022 og bevarer seriens sædvanlige dag og tid. Det vil sandsynligvis have omkring 18 afsnit og afsluttes i slutningen af ​​maj.

  Der kommer tre dommere igen
  Den samme trio af dommere, der har været med « American Idol », vender tilbage også fra den relancerede på ABC i 2018: country -superstjernen Luke Bryan , popprinsessen Katy Perry og sanger/ sangskriver Lionel Richie .

  Auditionerne vil være både virtuelle og online
  Dem, der vil auditionere foran en « American Idol » -producent, kan tilmelde sig en virtuel session. Datoer tildeles regionalt i løbet af sensommeren. Dette var den måde, sæson 19 -vinder Chayce Beckham startede sin rejse på. Ellers inviteres kunstnere til at indsende et auditionbånd online.

  Formatet forbliver det samme
  Hollywood Week -shows bliver optaget lige før jul. 64 deltagere foretager snittet og deltager derefter i Showcase-runden i slutningen af ​​januar. Disse håbefulde vil blive nedbragt til kun to dusin. Disse Top 24 vil derefter konkurrere i både solopræstationer og berømthedsduetter. Fra disse får vi Top 16, der bliver skåret ned til Top 12. Det er kun de snes kunstnere, der kommer til at konkurrere på de live shows, der er planlagt til at starte i midten af ​​april.

  Latest Posts