More

  ‘America’s Got Talent’ semifinale 1 magtrangliste: Hvem forventes at vinde sæson 16?

  « America’s Got Talent » semifinalen 1 den 30. august indeholder to Golden Buzzer -handlinger: vært Terry Crews ‘s valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group og Sofia Vergara s valg, sanger Jimmie Herrod . Også i jagten på sæson 16-mesterskabet er en trio flere af solosangere- Madilyn Bailey, Peter Rosalita og Tory Vagasy -plus vokalgruppen Korean Soul, stand-up komiker Gina Brillon , aerialist Aidan Bryant , tryllekunstner Dustin Tavella og stemmekunstner Michael Winslow .

  Nedenfor opsummerer vi kvartfinalepræstationen for hver af disse « AGT » -kandidater, herunder reaktionerne fra dommerne, og angiver vores eksklusive odds for hver af dem, der fortsætter i konkurrencen. Er du enig med vores “America’s Got Talent” semifinaler 1 rangliste? Lyt til i kommentarfeltet, og lav dine egne « America’s Got Talent » forudsigelser.

  1. Jimmie Herrod – 9/100 odds for at gå videre til finalen
  Kvartfinale -præstation: « Ren fantasi » af Gene Wilder
  Dommers reaktioner : Alle fire sprang på benene, og ingen var mere stolte end Sofia og kaldte ham en stjerne. Simon sagde, at han er den slags performer, som du aldrig kan glemme, og Heidi kaldte ham « millionakten. »

  2. Verdens Taekwondo -demo. Team – 13/100 odds for at gå videre til finalen
  Kvartsfinale præstation: Kampsportpræstation, der viser deres akrobatiske færdigheder i spring- og kampformationer. Dommerreaktioner : Sofia sagde, at de var fantastiske, og Amerika vil blive vild med dem. Heidi kaldte det « kontrolleret kaos », og Howie sagde, at deres blanding af dans, styrke og et godt budskab ligner en Marvel -film som en musical.

  3. Aidan Bryant – 1/5 odds for at gå videre til finalen
  Kvartsfinale -præstation: Aidan brugte to sløjferede bånd til at udføre spinningstricks, da han blev rejst og svinget fra en rig i loftet.
  Dommerreaktioner : Tre af de fire dommere stod (kun Howie blev siddende). Heidi kaldte ham en inspiration, fordi han er autodidakt. Sofia synes også, at han optræder som en professionel trods så lidt erfaring. Howie påpegede, at hans overgange fra trick til trick er hårde. Simon gjorde sit bedste for at tavse Howie og sagde, at « en kilometer » er en Vegas -handling og en stjerne i støbeskeen.

  4. Peter Rosalita – 1/5 odds for at gå videre til finalen
  Kvartsfinale -præstation: “I Have Nothing” af Whitney Houston
  Dommerreaktioner : Heidi fortalte Peter, at han gjorde Whitney stolt, og Sofia sagde, at hans kommando over scenen var betagende. Simon var forbløffet over hans beslutsomhed, men bad ham om at vælge en sang mere passende alder i den næste runde.

  5. Tory Vagasy – 2/11 odds for at gå videre til finalen
  Kvartsfinale -præstation: “Heart of Stone” af SIX
  Dommere reaktioner : Howie var ikke i sit hjørne og sagde, at hun ikke har en chance mod nogle af de andre sangere i konkurrencen. Simon adskilte sig og sagde, at det startede som en « god » præstation og endte som en « stor », der kvalificerede det som aftenens bedste handling. Heidi kaldte det « fejlfrit » for sin smukke stemme, og Sofia forsikrede hende om, at hun ikke behøver at bekymre sig om at vinde, fordi hun får det godt.

  6. Gina Brillon – 31/20 odds til at gå videre til finalen
  Kvartsfinale præstation: Ginas sæt var fokuseret på de kvinder, hun voksede op omkring i Bronx.
  Dommere reaktioner : Simon var den eneste dommer, der ikke stod for Gina og bemærkede, at han « fornemmede mange nerver » og ikke syntes, det var bedre end hendes første audition. Heidi, Sofia og Howie var alle uenige og sagde, at hendes hårde arbejde gav pote.

  7. Madilyn Bailey – 13/5 odds til at gå videre til finalen
  Kvartsfinale performance : « Titanium » af Sia
  Dommere reaktioner : Kun Simon stod og kaldte det « helt genialt. » Howie foretrak den sære i sin originale sang. Heidi var på Howies side og bemærkede, at hun kom til livet baseret på en original, og derfor var det et risikabelt valg at skifte til et cover.

  8. Michael Winslow – 9/2 odds for at gå videre til finalen
  Kvartfinale -forestilling: Lyde fra Hollywood Blvd og derefter nogle gamle favoritter: kylling, der syder på en grill, lette sabler og Simons hunde.
  Dommers reaktioner : Sofia hævdede, at hans talent ikke engang kan være muligt og sagde, at det er klart, at han har arbejdet hårdt. Simon syntes, det lignede en nat med nerver, og at han ikke forbedrede sin audition. Howie opfordrede folk til at stemme på Michael.

  9. Korean Soul – 8/1 odds til at gå videre til finalen
  Kvartsfinale -præstation: « I Don’t Want to Miss a Thing » af Aerosmith
  Dommere reaktioner : Heidi sagde, at det var en « snoozy » version af sangen, og at hun savner, hvad de lavede i den første audition. Simon var på samme side, men sagde, at han uden for et forudsigeligt sangvalg virkelig kan lide dem. Howie var deres største tilhænger og kaldte dem hans yndlingsakt om natten.

  10. Dustin Tavella – 21/2 odds går videre til finalen
  Kvartfinale -præstation: Korttrick med Howie
  Dommers reaktioner : Heidi sagde, at som alle magiske handlinger siger hun altid « wow, hvordan gjorde han det? » men med Dustin bringer hans historie som far så meget mere til det. Sofia og Simon gik videre for at sige, at historiefortællingen er det, der trækker folk ind og gør det klart, at han gør, hvad han har tænkt sig at gøre.

  Sørg for at lave dine « AGT » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før resultatafsnittet sendes live på NBC. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « America’s Got Talent » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts