More

  ‘Big Brother 23’ afsnit 23 opsummerer: Hvem nominerede Tiffany Mitchell til fraflytning?

  Da vi sidst tjekkede ind med “Big Brother” sæson 23 -husvagterne, havde Tiffany Mitchell netop hævdet sejr i Head of Household -konkurrencen. Hendes sejr betød, at Cookout -alliancen sandsynligvis ville være sikker i endnu en uge … det vil sige, medmindre High Roller’s Room rystede hendes spil. Så hvem nominerede Tiffany til fraflytning, og hvem vandt den altafgørende Coin of Destiny-konkurrence?

  Nedenfor kan du læse vores minut-for-minut « Big Brother » opsummering af sæson 23, afsnit 23 for at finde ud af, hvad der skete søndag den 29. august kl. ET/PT. Så sørg for at lyde i kommentarfeltet om dine foretrukne « BB23 » -guider på CBSs reality -tv -program, hvem irriterer dig mest, og hvem du tror, ​​i sidste ende vil slutte sig til « Big Brother » -vindelisten og vinde $ 750.000 hovedpræmien. De resterende spillere er: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire Rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell og Xavier Prather .

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne “Big Brother 23” liveblog for de seneste opdateringer .

  20.00 – “Tidligere på‘ Big Brother ’!” I det 22. afsnit lykkedes det ikke Amerikas yndlingsspiller, Derek Xiao at svinge nok stemmer til at beholde sig selv i spillet. Han blev smidt ud af en 5-2 stemme over Claire, hvor kun Kyland og Hannah stemte for at beholde ham. Apropos Hannah fortalte Derek X. til Julie Chen Moonves at der kan være en romantisk fremtid mellem dem to. « Forvent det uventede, » drillede han. Episoden sluttede med, at Tiffany blev den anden kvinde (efter Sarah Beth) til at blive HOH. Hvordan foregår aftenens afsnit?

  20:03 – Vi var alle forbløffede, da Tiffany ikke stemte for at smide Derek X. torsdag, men hun forklarede i aften, at hun ikke var villig til at risikere The Cookout ved at gøre noget hårdere for at beholde Hej M. Og med sin nye sejr har hun sikret sig selv sikkerhed og tilsyneladende sikkerhed for Claire, Azah og Hannah, der alle fejrede med hende privat i spisekammeret. Kyland var ikke så festlig, men mere fordi han følte sig skyldig i Dereks udsættelse. Når det er sagt, mens han græd på Derek F.s skulder om det, fortryder han heller ikke, at han måtte gå.

  20:05 – Sarah Beth havde også tårer fra nerverne ved Tiffany’s HOH -sejr, men mere fordi Derek X.s « sårende » kommentarer før fraflytning, hvor han insinuerede, at SB er en enorm trussel i huset og spiller en « Nicole F. » spil. At hun dannede en ny alliance, kaldet The Monarchy, med Alyssa, Xavier og Kyland gav hende lidt mere sikkerhed for, at hun alligevel kunne være i sikkerhed i denne uge.

  20:09 – Baseret på deres oprindelige plan om at få Cookout -medlemmer til at parre, henvendte Tiffany sig til Kyland for at spørge, hvem der skulle gå på blokken i denne uge, og han svarede øjeblikkeligt SB og ham selv, som hun håbede. Det må have været en trøst for Tiffany at vide, at Kyland ville være en villig bonde, men hun cooly spillede det ved at spørge ham igen, om han er sikker, og om hun i stedet skulle lave SB og Alyssa.

  20:12 – Da Hannah sluttede sig til den følelsesmæssige parade, tjekkede han ind med Tiffany om skyldfølelsen ved at sende Derek X. hjem. Det gav Tiffany en chance for at forsikre hende om, at han vil tilgive hende, og at den pagt, de indgik, var at vælge The Cookout frem for hvert andet personligt forhold i huset. Hun mindede hende også om, at Xavier, Kyland og sig selv også vil gå igennem den samme skyld, da de sendte henholdsvis Alyssa, SB og Claire hjem.

  20:15 – Fordi han er en af ​​de mennesker, hun mener har penge til at vinde Coin of Destiny -udfordringen, tjekkede Tiffany ind med Derek F. for at sikre, at han ved, at hun vil have ham til at spille og vinde det. De to har haft svært ved at se øje til øje hele sæsonen, og derfor fik samtalen Derek til at tro, at hun måske overvejede at sætte ham op. Dernæst chattede hun med SB, der fortalte hende, at hun muligvis kunne spille og ville spille for at vinde. Det lyder ikke som om, at SB vil have penge nok til at spille, men hun ville beholde Tiffany på tæerne i håbet om, at truslen ville få hendes andet gæt til at sætte hende og Kyland op. Tiffany benyttede lejligheden til mere eller mindre at påtale SB for at sende Derek X. hjem og sagde, at trækket « skar mine ben af », fordi Derek X. var den eneste mand i huset, der kæmpede om Tiffany’s stedet. SB blev overrasket over Tiffany’s reaktion, mens hun også privat indrømmede, at hun vidste, at Derek forlod ville være et slag for Tiffany’s styrke i huset.

  20:23 -Efter at have delt sit nye HOH-værelse med alle, gik Tiffany ind i en opfølgende chat med SB, hvor SB argumenterede for at få hende til at se på andre mennesker som nominerede muligheder. Hun afslørede Alyssa for at fortælle SB om Tiffany’s stærke (negative) reaktion på, at SB vandt i sidste uge. Tiffany kaldte kastet af Alyssa under bussen som « meget overbevisende », og at hun i stedet kunne overveje at følge den vej.

  20:30 – Ved nomineringsceremonien afslørede Tiffany navnene på hendes nominerede: Kyland og Sarah Beth. De to sluttede sig til Xavier, som var en automatisk tredje nomineret baseret på resultaterne af den foregående uges POV -komp. Tiffany forklarede sin beslutning ved at kalde dem ud som en magtfuld duo og sætte sit eget personlige spil først. Privat sagde hun, at hun ikke kunne afværges fra endelig at tage et skud på SB for i stedet at målrette mod Alyssa.

  20:34 – I deres tredje møde i afsnittet fortalte Tiffany SB, at Kyland er hendes egentlige mål. Det var en aktiv løgn, der havde til formål at få SB til ikke at kæmpe lige så hårdt for Destiny Coin eller i sidste ende POV’en, hvis det kommer til det. SB modtog den dårlige nyhed temmelig godt og fortalte Tiffany, at hun værdsætter, at hun er i forvejen om beslutningen om at stille dem og hendes årsager.

  20:36 – Inden hun konkurrerede om Coin of Destiny i den sidste High Rollers komp, meddelte Tiffany, at vinderen af ​​comp ville tjene chancen for at afskrive hende som HOH på anonym måde og erstatte hende to nominerede med to af deres egne. Hun præciserede også, at hun ville være i sikkerhed for at være en af ​​de nominerede, og at Xaviers strafnominering også skal forblive.

  20:42 – Først til at komme ind i High Rollers -rummet i dag var Azah, der tjente yderligere 50 BB og 50 mere i sit kort, der udgjorde kun 200 BB, så burde ikke have nok at spille . Det beløb, Xavier og Alyssa tjente ved afstemningen, og kortene tillod dem heller ikke at spille. Inden hun gik ind, fortalte Hannah Tiffany, at de skulle prøve at få Claire som den eneste til at spille Coin of Destiny, så hun overtager Tiffany og vil være uberettiget i næste uge og dermed tilgængelig til at blive nomineret. Hannah og Tiffany mødtes med Claire, der straks sagde, at hun planlægger at spille. Hannah gik ind i lokalet og havde i alt 300 BB, nok til at spille 250 -spillet, men afviste chancen for at spille. Xaviers 200 BB -total var ikke nok, og det var heller ikke Tiffany’s 225. SB havde en ringe chance for at tjene nok penge, men de 150 BB, hun tilføjede til sin total i dag, var ikke nok. Tiffany’s forsøg på at stoppe Derek F. fra at spille i komponen ved at sige, at han skal kunne spille HOH i næste uge, virkede ikke, fordi han ikke ville lade sin 425 BB gå til spilde, og fordi han ville vise, at han forsøgte at vinde.

  20:47 – I Coin of Destiny -spillet måtte Derek rulle overdimensionerede mønter ned ad en rampe i en af ​​tre slots i et forsøg på at få mest muligt inden for 2 minutter. Men selvom han ville spille, ville Derek ikke faktisk vinde, hvilket viser, at han faktisk har tro på Tiffany og planen om at holde ham tilgængelig for at spille i HOH i næste uge. Som den sidste til at komme ind og en tæt allieret af Tiffany’s, ville Claire også spille for at beskytte Tiffany’s regeringstid fra andres indblanding. I modsætning til Derek spillede hun for at vinde, men så vidt vi så i hendes første forsøg, kunne hun ikke få mere end en mønt ind.

  20:53 pm – Endelig, lige før hendes tid var løbet ud, kunne Claire få to mere ind, i alt tre. Godt (for The Cookout), at Derek besluttede at virkelig smide den ved kun at lave en! Fordi kompningen ville resultere i et hemmeligt HOH, kunne resultaterne af kompetencen og hvem der spillede i den ikke afsløres. I stedet blev husmændene informeret om, at der var en vinder, og at hun skulle vende skæbnens mønt for at afgøre, om hun ville blive styrtet.

  20:56 s.m. – Møntsiden vendte, at Tiffany blev detroniseret, og kun Claire vidste, at det placerede hende i stolen. Umiddelbart forsvandt SB og Kylands ansigter fra nomineringsskærmen for øjeblikkeligt at blive erstattet af Claires nominerede. Claires nominerede dukkede op: Kyland og Sarah Beth. Dermed lukkede High Rollers Room, og de nominerede for ugen før POV blev låst. For SB betød det, at enten hun eller Kyland ville tage hjem i denne uge.

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts