More

  ‘America’s Got Talent’ afsnit 18 opsummerer: Hvilke fem akter gik videre til finalen?

  « America’s Got Talent » rykkede et skridt tættere på sæson 16 -finalen tirsdag med det andet af to semifinale forestillinger og onsdag med resultaterne af det show baseret på publikumsstemmer. I denne semifinalerunde udfører 11 akter pr. Nat foran dommerne Simon Cowell , Howie Mandel , Heidi Klum og Sofia Vergara .

  Af de 11 handlinger på live -showet den 7. september går kun fem af dem videre til « AGT » -finalerne. Disse 11 handlinger omfatter tre udpeget til Golden Buzzer: Heidis valg, kunstner, der hurtigt kan ændre sig Lea Kyle ; Howies favorit, Northwell Nurse Choir ; og panelvalg, operaproblematik Victory Brinker .

  Også i jagten på sæson 16-mesterskabet er: vokalgruppen 1aChord , mentalisten Peter Antoniou , stand-up-komikere Josh Blue og Kabir Singh , dansetruppe ChapKidz , akrobater Rialcris , sanger Brooke Simpson og unicyklister UniCircle Flow .

  Nedenfor følger du, når vi sammenfatter America’s Got Talent ”Sæson 16, afsnit 18, og giver dig semifinaleresultaterne den 8. september i vores liveblog.

  20.00 – Inden vi fik nogen resultater, blev vi behandlet på den ugentlige opsummering af forestillingen, der omfattede usynlige optagelser fra tirsdag aften. Samlet set var dommerne utroligt begejstrede for alle handlingerne og begejstrede for, hvor mange af dem, der forbedrede sig fra deres tidligere præstationer. Når det er sagt, ramte Simon sit røde X tre gange i løbet af natten, hvilket fik Heidi til at spørge ham, om han var i dårligt humør. Sofia fortsatte også med at bebrejde Simon for at ødelægge hendes forbindelse med Peter under hans mentalismeakt og få ham til ikke at have den forbindelse, han havde til hensigt.

  20:08 – Som altid er nattens første nyhed at afsløre de handlinger, der placerede 4., 5. og 6. i afstemningen natten over. Disse handlinger var: Lea Kyle , UniCircle Flow og Victory Brinker . Disse tre vil være klar til Instant Save i løbet af natten, og de to andre bliver nødt til at kæmpe om det for dommernes redning derfra. Umiddelbare resultater af live -afstemningen gav Victory et forspring på 38%, men Lea var lige bag hende med 34%og UniCircle efter med 28%.

  20:12 – Mens vi ventede på flere resultater, gik AGT -alums Duo Transcend og Deadly Games sammen for at udføre deres farlige handlinger. Forestillingen involverede knivkastning skiftevis med Duos trapezakrobatik. Dødeligt lukkede handlingen i en frygtindgydende handling med at skyde en armbrøst baglæns over skulderen, mens de kun brugte det frontvendte kamera på en telefon til at sigte mod en ballon i hendes mund, og Duo gav os et af deres ikoniske bind for øjnene. Som den særlige godbid sluttede de to handlinger sig til et sidste trick, hvor de to kvinder holdt en ballon mellem munden, mens de hang fra trapesen og havde et pileskud.

  20:19 – For at finde ud af, hvilke handlinger der ville gå direkte til finalen, frembragte Terry først Northwell Health Nurse Choir og 1aChord . Af disse to sanggrupper var det kun Northwell, der avancerede.

  20:30 – Dernæst bragte Terry Kabir Singh og Rialcris frem for at lære deres skæbne. Terry gav dem den dårlige nyhed, at ingen af ​​dem ville gå videre til finalen.

  20:37 – Da der kun var fire handlinger tilbage på scenen, gav Terry resultater til Brooke Simpson og ChapKidz . Mellem de to akter er Brooke den eneste, der går videre til næste uges finale.

  20:40 – Og sidst mellem Josh Blue og Peter Antoniou var det Josh, der tjente nok stemmer til at gå videre.

  20:48 – Terry informerede os om, at Instant Save -afstemningen var en af ​​de nærmeste, de nogensinde har haft, men i sidste ende er den handling, der tjente mest støtte i løbet af episoden, Lea . Det efterlader UniCircle Flow og Victory Brinker sårbare over for dommernes flertal stemmer om den sidste plads i finalen.

  20:58 pm – Den første dommer til at stemme på den endelige finalist var Heidi, og hun valgte Victory. Sofia var den næste og valgte også Victory. Da det kom til Howie besluttede han at « gå med originalitet » og valgte UniCircle Flow. Det overlod det til Simon at beslutte, og han gik med sit hjerte og gav Victory flertallet til at blive den 10. finalist.

  Latest Posts