More

  ‘Big Brother 23’ dobbelte udsættelsesforudsigelser: Bliver det lige så kedeligt som at sende Claire Rehfuss og Alyssa Lopez i juryen næste gang?

  Efter onsdag aften’s planændrende Power of Veto comp er den dominerende Cookout-alliance af “Big Brother 23” nu klar til at sende Claire Rehfuss hjem samme uge, som hendes nærmeste allierede hele sæsonen, Tiffany Mitchell , er husholdningschef. Men denne torsdag er den første af to dobbelte fraflytningsuger, hvilket betyder, at to vil gå ud af døren og slutte sig til juryen. I vores samlede forudsigelser for ugen er de to mest sandsynlige at gå hjem på disse steder Claire (21/20 odds for at gå først) og Alyssa Lopez (43/20 odds for at gå på andenpladsen).

  Den oprindelige plan for ugen var, at Tiffany ikke skulle vinde HOH, så alliancen kunne målrette Claire med Tiffany som en bonde, men Tiff kastede en skruenøgle ind i den plan, da hun nægtede at bøje sig ud af søndagens komp og give sejren til Kyland Young . Med Tiffany i soveværelset på øverste etage flyttede målet til Alyssa med Xavier Prather på blokken ved siden af ​​hende. Men da Alyssa vandt den eftertragtede POV og reddede sig selv fra nomineringen, havde Tiffany ikke andet valg end at erstatte hende med det eneste tilbageværende ikke-Cookout-medlem, Claire. Som sådan er torsdagens første udsættelse en beslutning mellem Claire og Xavier, der er beskyttet af styrken i antallet af Cookout.

  I ånden af ​​ »jury -ledelse », men mere på grund af hendes tætte venskab med Claire, brød Tiffany nyheden til Claire om, at hun ville blive erstatningsnomineret på forhånd. Uden at tage fat på eksistensen af ​​en alliance, gjorde Tiffany det klart, at hun på et personligt plan ikke kunne være ansvarlig for at stille to husholdningsfarver mod hinanden på blokken, så hun havde Claire som den eneste mulighed. Claire forstod Tiffany’s holdning fuldstændigt og lovede at « gå ud som en løve », der kæmpede for at blive, men vi ved, at hun ikke får nok stemmer, uanset hvor hårdt hun prøver.

  Efter Claires uundgåelige fraflytning vender torsdag aften til dobbelt udsættelse og sender natten i en af ​​to retninger: enten vinder Alyssa ikke HOH eller POV og sendes hjem, eller Alyssa vinder HOH eller POV, sparer sig selv og kræver Cookout for at implodere og smide en af ​​deres egne live on air. I betragtning af at det vil være 5-mod-1 i både HOH- og POV-kompagnierne, vil Alyssa have et bjerg eller to at bestige for at modvirke vores forudsigelse om, at hun vil gå hjem som anden.

  Hvis Alyssa tilfældigt opnår det usandsynlige, vil udsættelsen blive bestemt af medlemmerne af Cookout, der ikke er nomineret. Hvis Alyssa vinder HOH, er Xavier sandsynligvis sikker fra blokken og vil være en af ​​vælgerne. Han ville også teoretisk set kunne komme i Alyssas øre for at lede hende mod målet efter hans valg. Baseret på hvordan denne uge spillede ud, er Xavier sandsynligvis mest målrettet mod Tiffany for det, han ser som egoistisk adfærd, selvom hun fulgte med med at smide Claire ud.

  En anden brik i puslespillet er, at hvis Azah Awasum og Derek Frazier begge forbliver uden for blokken, kan de danne en solid stemmeblok på to i en beslutning om fire personer . Ville de tvinge et slips og få HOH til at få blod på hænderne som en tiebreaker eller bare gå med strømmen? Og hvilken retning vil Kyland og Hannah Chaddha gerne tage, hvis de har magten som HOH eller vælgere? Så mange variabler! Så mange spørgsmål! Lad os håbe, at vi bliver blind for en gangs skyld!

  Sørg for at forudsige « Big Brother » for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts