More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Claire planlægger at trække en Derek X. i sin fraflytningstale

  Onsdag var endnu en ensformig dag i « Big Brother 23 » -huset, da vi alle ved, hvad der skal ske på torsdag – og det gør Claire nu.

  Claire vidste, at hun sandsynligvis forlod, da hun ramte blokken, men hun fik grundlæggende bekræftelse, efter at hun forlod en 583-timers en-til-en-telefon med Kyland , der fortalte hende, at han ville smide hende ud. . Hun skulle se på den lyse side: Hun skal aldrig sidde i Kyland en-til-en-fængsel igen, og det er næsten lige så godt som at vinde spillet. « Ingen bør have en med dem. Ky. Det er ikke gavnligt for nogen, » ventede Claire til Tiffany efter at have sluppet ud af hans kløer. ”Gud, Ky er bare så irriterende at lytte til. Han er så arrogant, og han er så overbevist om, at han har ret i alle aspekter af dette spil. ”

  Frustreret, Claire ønsker at kalde alle i sin tale og bad om Tiff’s hjælp, som kom timer efter Tiff havde fortalt Hannah hun vil have Claire til at trække en Derek X. og plante frø om nogen – Xavier i dette tilfælde – i hendes tale. Du behøver ikke at overbevise Claire, fordi hun suttede og sagde, at hun specifikt vil ringe til X og Alyssa , som hun sagde til Tiff at « aldrig have tillid til. » Tiff guidede hende mod at fokusere på, hvordan beholdning af X sikrer, at de overdrager $ 750.000 til ham. Claire øvede sig på at sige, at hun vil stemme på X for at vinde, hvis han når det til slut, fordi det vil bekræfte, at han spiller et godt spil, og at hun vil presse på, at juryen gør det samme. Kickeren for nu: ”I har det skud og vælger alle ikke at tage det. Jeg husker det, og det vil din bankkonto også. ” For virkelig at efterligne DX sparkede Claire tanken om at ringe til Alyssa Beth Holly . “Vi hørte, at Sarah Beth spiller et Nicole F. spil. Der er en anden berømt kvinde, som jeg ser her. Alyssa, du spiller et Beth -spil, ”grinede hun. Hun har stadig hele dagen torsdag til at finjustere det, men det er den foreløbige plan. Hvis hun går igennem med det, vil det ikke vende stemmerne, men vi har brug for lidt spænding her, så vi tager hvad vi kan få.

  Alle formoder, at torsdag er en dobbelt udsættelse, men Cookout er mest bekymret for, at Alyssa vinder HOH. De har tallene til at vinde, men Alyssa har bevist, at hun har ni liv og kan vinde comps, og vi gennemgår igen det ugentlige ritual for visse Cookout -medlemmer, der ikke ønsker at vinde, som X (naturligvis) og Ky, der sagde han smider det, når Alyssa er ude. Hannah fortalte X, at hun føler, at hun kan vinde og prøver at vise det. Han spurgte, om hun ville stille ham og Alyssa op, hvortil hun sagde ja. X forsøgte at skyldfælde hende til ikke at nominere ham ved at sige, at det bliver hans fjerde uge i træk på blokken, og han har allerede siddet ved siden af ​​sin person og en andens person i denne uge. Frækhed af denne mand. Planen var, at I hver især skulle sidde ved siden af ​​jeres bonde, og jeres bonde er ikke ude endnu. Det er også dig, der ville have din bonde til at overleve alle andres, hvilket sker, så dette er konsekvensen. Og det er en dobbelt, så det vil være hurtigt og smertefrit. Behandl det.

  I mellemtiden lever Alyssa fortsat på en anden planet. Det er sjovt/trist/frustrerende, når husmænd ikke har alle de oplysninger, vi gør for at træffe beslutninger, men det er et helt andet niveau, når de ikke gør det, men er overbeviste om, at de har det. Alyssa spiser stadig ud på at være et ”f -ing -geni” og har overhovedet ikke mistanke om Cookout, så hun fortsatte med at strategisere med alle, da de sandsynligvis skriger inde og lytter til hendes ideer. Selv Claire var forbløffet efter deres konvo og fortalte Hannah: « Jeg begyndte at slå pitching og fem minutter inde var hun sådan: ‘Tror du, at du skal hjem? Det er på ingen måde muligt, at dette er et kast. ’Jeg har ingen idé om, hvad Alyssa mener, der sker.” Alyssa ved virkelig ikke, hvad der vil ramme hende, hvis hun går torsdag.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts