More

  ‘The Amazing Race’ er tilbage i denne sæson efter at have stoppet produktionen sidste år

  Efter at have lukket produktionen på grund af COVID-19 vender « The Amazing Race » tilbage engang i løbet af sæsonen 2021-22, ifølge CBS.

  Thom Sherman , netværkets senior EVP for programmering, annoncerede nyheden torsdag på fjernsynskritikerforeningens sommerpressetur. « ‘The Amazing Race’ vil også være tilbage i denne sæson, » sagde han og gav ingen yderligere detaljer.

  Den Emmy-vindende serie, der netop fejrede 20 års jubilæum for premieren den 5. september, var begyndt at filme den 33. sæson, da produktionen blev suspenderet i februar 2020. Dengang havde den tre afsnit i dåsen med stop i England og Skotland.

  Det er uklart, hvornår produktionen genstarter. I juni fortalte værten Phil Keoghan til Gold Derby, at producenterne havde udtænkt en plan for sikkert at genoptage optagelserne rundt om i verden. ”CBS vil have os tilbage på skemaet. De vil have, at vi kommer med en plan, ”delte han. « Jeg tror, ​​vi har en plan, der vil fungere i denne verden, som vi lever i. Men forventningen fra netværket er, at vi får sæson 33 færdig, og så ruller vi ind i flere sæsoner igen. »

  « The Amazing Race » har været ude af luften siden sæson 32 -finalen blev sendt i december. Selve denne sæson led adskillige forsinkelser på grund af generel planlægning og pandemien efter at have pakket produktionen ind i december 2018, men afsnittet gav showet sin 18. Emmy -nominering til bedste konkurrenceserie, en ære det har vundet rekord 10 gange. Det er i øjeblikket på femtepladsen i vores odds for at vinde.

  Emmy -odds for bedste konkurrenceprogram RuPau’s Drag Race ligger foran

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts