More

  ‘Big Brother 23’ -spoilere: 17. september -afsnit vil indeholde uge 11 husholdningschef og deres udsættelsesnomineringer

  Fredagens særlige afsnit af « Big Brother » begynder med make or break-resultaterne fra Week 11 Head of Household-konkurrencen, der blev optaget før det to timer lange show, der blev sendt torsdag. Vi vil også se følgerne af stemmerne for at smide Tiffany Mitchell og derefter Hannah Chaddha ud på de fire tilbageværende husmænd. Og vi får et kig på meddelelsen fra HO 11 i uge 11 om nomineringerne til de sidste 4 fraflytninger, der møder i en direkte afstemning den 23. september.

  Bliv ved med at læse for at finde ud af alt det sjove, der er i vente for BB23-fans den 17. september. Vi har hele scoopen i afsnit 32, da vi har set live-feeds non-stop og har alle dine « Big Brother » 23 spoilere.

  Som den afgående husholdningschef i uge 10 var Azah Awasum ikke kvalificeret til at konkurrere i denne uge. Hver af de tre resterende husguests – Derek Frazier , Xavier Prather og Kyland Young – var fast besluttet på at kræve tøjlerne i denne anden sidste uge af konkurrence, da det betød, at de var sikret en plads i de tre sidste.

  Xavier vandt en sejr i HOH -konkurrencen for bare anden gang i denne sæson; i uge 3 konstruerede han udvisningen af ​​ Brent Champagne . Denne sejr kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt i cutthroat -konkurrencen. Xavier er sikret en plads i Final 3 og får vælge, hvilken af ​​hans tre rivaler han skal lægge på hugget.

  Det var ingen overraskelse, da Xavier meddelte, at Azah, den sidste kvinde, der stod, skulle stå foran skudlinjen 23. september. Vi blev dog smidt, da han udnævnte Kyland som den anden udsættelsesnominering.

  Hvis en af ​​disse nominerede vinder Power of Veto på lørdag, bliver Derek nødt til at indtage deres plads, og POV -vinderen afgiver den eneste stemme for fraflytning. Skulle Xavier eller Derek vinde POV, så forbliver skiferen den samme, og det er Derek, der får at bestemme, hvem der går, og hvem der slutter sig til Xavier og sig selv i Final 3.

  Husk at stemme i vores meningsmåling om, hvem du gerne vil se smidt ud på torsdag. Eller kan du lide både Azah og Kyland så meget, at du vil se en udskiftning i nomineringerne via POV? Lyd fra i kommentarfeltet med dine tanker om #BB23 indtil videre.

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts