More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Big D bekymrer sig om sidste 4 Veto, fordi han ‘skød mig selv i foden’ med sin store mund

  Nå, det gik så slemt, som det kunne være. Hvis du kan lide forudsigelighed, tillykke, fordi torsdagens « Big Brother 23 » dobbelt fraflytning leverede det i spader. Tiffany blev smidt ud som forventet, og lige da der var et glimt af håb om, at der kunne komme en rystelse efter at Azah vandt HOH, ødelagde hun alt dette ved at nominere < stærk> Hannah , der skulle forlade uanset hvem hun var ved siden af, fordi bros før hos. Azah overrakte effektivt Xavier de 750.000 dollars. Vi skulle bare spole frem til finalen, fordi manuskriptet allerede er skrevet.

  Feeds vendte tilbage efter luften fra østkysten, ikke vestkysten som oprindeligt annonceret, og afslørede, at X havde vundet sidste fire HOH og havde nomineret Kyland og Azah, så nu har hver husguest ramt blokken. Men nomineringer er ligegyldige i de sidste fire, da Veto -vinderen besidder al magten og bestemmer sammensætningen af ​​de sidste tre. Dette er enkelt: Azah skal vinde Veto, eller også er hun derude. Hun sagde tidligere på ugen, at hun havde det fint med at tage fjerdepladsen bag fyrene (bleh), men det kunne bare have været snak, da hun stadig ser nedslidt ud fra begivenhederne i den dobbelte, som blev optaget onsdag.

  Hvis Ky reddede X med Veto og nævnte « tilbud og løfter » ikke var tilstrækkelig bekræftelse over for hende, at fyrene arbejder sammen, så gjorde Derek F .s store mund det. Big D tilbragte torsdag aften med at tro, at Azah var « sur » på ham og bekymrede sig om, at hun ville skære ham, hvis hun vinder Veto, fordi han havde fortalt hende om sine aftaler med X og Ky, hvilket betyder, at Azah ville blive smidt ud på fjerde. « Jeg fortalte hende lige, at jeg havde en aftale med dig, og jeg havde en aftale med [Kyland], » sagde han til X. « Hun sagde: ‘Det betyder, at jeg tager hjem. Den eneste måde, jeg vil blive på, er ved at vinde Power of Veto. ’Jeg kan godt lide,‘ Ja. ’”

  Forestil dig at fortælle nogen om dine flere tilbud, og at de tager hjem, før Veto overhovedet spilles. Hvis det er det, Ky mente med, at Big D gjorde meget, som folk ikke ved om, så bestemt. Big D sagde, at Azah spurgte, om fyrene har en sidste tre, hvortil han sagde nej. Han sagde, at han har separate aftaler med X og Ky og ikke ved, hvad X og Ky har med hinanden. Men nu tror Big D, at Azah vil tage Ky til de sidste tre over ham, siden han « skød mig selv i foden. » X tror, ​​at Azah stadig vil tage ham og fortalte ham, at han skulle stoppe med at tænke på det, indtil Veto blev spillet.

  Selvom Azah er sur på Big D, hvis hun vinder Veto, er hendes bedste spil at beholde ham og starte Ky. Hun handler om loyalitet og har været med Big D siden dag 1, og Ky ved hjælp af Veto on X er rigelig ammunition. Men hvad er chancerne for, at hun vinder mod dyrene Ky og X? Meget, meget slank.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts