More

  ‘Big Brother 23’ -spoilere: Hvem er uge 11 -nomineringerne til fraflytning den 23. september?

  Vi ved bare, at du har døet efter at finde ud af, hvem der vandt husholdningskonkurrencen i uge 11, eller hvem de derefter nominerede til eventuel fraflytning den 23. september. Hvis hvem ikke kan vente til fredagens særlige episode, har vi alle “Big Brother” 23 spoilere. Vi har set live-feeds siden afslutningen på den tapede to-timers dobbeltudkastning torsdag og har alle de indvendige oplysninger om, hvad der er foregået inde i BB23-huset siden Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha blev sendt pakning.

  Lige efter at #BB23 meldte sig ud den 16. september, kom live feeds tilbage. De ville være offline i næsten to dage, da husmændene sluttede uge 10 og startede uge 11. Produktionskravene betød, at Final 4 HOH -konkurrencen og uge 11 -nomineringerne skulle gøres og støves af, da vi så showet den Torsdag. Dette var for at redigeringsholdet kunne sammensætte endnu en episode i tide til luft på fredag ​​i stedet for søndag (når Emmys air live på CBS).

  Vi lærte af live feeds, at HOH Uge 11 er Xavier Prather . Han tog titlen over Derek Frazier og Kyland Young . Den eneste kvinde, der stadig var i konkurrencen – Azah Awasum – kunne ikke konkurrere, da hun var den afgående HOH. Xavier har kun været chef for husstanden en gang før, helt tilbage i uge 3, da han havde tilsyn med den enstemmige afstemning om at smide Brent Champagne ud.

  Det var ingen overraskelse at erfare, at Xavier nominerede Azah til fraflytning den 23. september. Men vi blev kastet, da vi opdagede, at Xaviers ven Kyland var det andet navn på stemmesedlen. Selvfølgelig er Azah målet. Den eneste måde for hende at undgå fraflytning er at vinde Power of Veto -konkurrencen lørdag og bytte sig selv til Derek ved POV -ceremonien mandag. Vi vil rapportere om disse vigtige resultater, så snart vi har dem.

  Indtil da kan du stemme i vores meningsmåling om, hvem du gerne vil se smidt ud på torsdag. Eller kan du lide både Azah og Kyland så meget, at du vil se en udskiftning i nomineringerne via POV? Sørg for at lyde i kommentarfeltet med dine tanker om #BB23 indtil videre.

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts