More

  Hvorfor ‘Dancing with the Stars’ sæson 30 kan være Cheryl Burkes sidste

  Cheryl Burke gør klar til “Dancing with the Stars” Sæson 30 – hendes 24. som pro – men hun kan meget vel lægge sine “Dancing” (og danse) sko op efter det.

  »Du kender som danser, især som kvinde, vores karriere – det varer ikke særlig længe. Det faktum, at jeg er 37 og stadig er sambaing derude og shimmer, er temmelig uhørt, sagde Burke tirsdagens « Tamron Hall », da han blev spurgt, om denne sæson bliver hendes sidste ( se nedenfor ). ”Jeg er ikke længere i konkurrenceniveau, men alligevel skal jeg også forstå, at jeg har gigt i kroppen, ved du? Den hamrende og hamrende og hamrende. ”

  Proffen tilføjede, at hun også gerne vil stifte familie med sin mand på to år, Matthew Lawrence . ”Jeg er nødt til at tænke på,‘ OK, det er ikke kun mig nu. Det er mig og min mand, og hvad vil vi have for vores fremtid? ‘”Sagde hun.

  Burke, der var den længste professionelle, kom til « Dancing » i sæson 2 i 2006 og vandt den lige ud af porten med Drew Lachey . Hun blev den første professionelle til at vinde flere og back-to-back Mirrorball-trofæer, da hun og Emmitt Smith sejrede i tredje sæson. Burke konkurrerede i 18 på hinanden følgende sæsoner, før han manglede den 20., 21. og 22. rate for at forfølge andre muligheder. Hun sprang også over sæson 24 og 26. Sidste sæson sluttede hun på en syvendeplads med AJ McLean , med hvem hun startede en podcast, « Pretty Messed Up », hvor de diskuterer deres kampe med afhængighed og veje til ædruelighed. .

  Burke åbnede også for sine kampe, herunder seksuelle overgreb i barndommen, hun led, for Tamron Hall og den mentale vejafgift, som og showet har taget på hende. « Jeg er 37 år gammel, og jeg begynder at se, » OK, hvad er det næste kapitel? « , Forklarede hun. « Så meget som jeg er så taknemmelig, som jeg har sagt, for showet og for at være en del af det, er der en mental kapacitet til showet, hvor du bare kan lide: ‘Åh, gud, definerer dette mig? Er gyldigheden så vigtig, når jeg virkelig skal finde den inden for? ‘”

  Det er ikke første gang, Burke, hvis berømthedspartner vil blive afsløret på mandagens premiere, har diskuteret at kalde det op. Mens hun og McLean stadig var i sidste sæson, lagde Burke ikke skjul på, at hendes « dansende » dage er talte. »Mine hofter lyver ikke, og jeg begynder at få senebetændelse. For en kvinde, hvad angår ballroomdans konkurrencedygtigt, normalt i 30’erne [de går på pension], ”sagde Burke i november. « Jeg er 36, så det er sådan, ‘OK, tid til at hænge skoene op.' »

  « Dancing with the Stars » har premiere mandag den 20. september kl. 8/7c på ABC.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts