More

  LeVar Burton forklarer, hvorfor han ikke længere vil være vært for ‘Jeopardy!’ I Trevor Noah -interviewet

  Ken Jennings, den største “Jeopardy!” spiller nogensinde, er blevet valgt som en vært for det ærværdige spiludstilling i det mindste ved årets udgang og erstatter Mike Richards, hvis korte og katastrofale periode sluttede næsten før det var startet. Jennings vil variere hostingopgaver med Mayim Bialik.

  Intet sted i ovenstående afsnit siger det noget om LeVar Burton, fan-favoritvalget til at erstatte Alex Trebek som vært for “Jeopardy!” « Reading Rainbow » -værten og skuespilleren var vært, men var tilsyneladende aldrig en seriøs kandidat til koncerten. Men Burton er helt okay med ikke at få det, forklarede han til Trevor Noah torsdagens « Daily Show ».

  Noah spurgte Burton, hvordan det føltes at opleve den kærlighed og støtte, han fik fra fans til sin « Jeopardy! » stint. Burton svarede, at da han for et par år siden lavede en Kickstarter -kampagne for at bringe « Reading Rainbow » tilbage, fandt han ud af, at hans fans var mere dedikerede, end han kunne have forventet. « Jeg opdagede dengang, at den generation af voksne nu, der voksede op på ‘Reading Rainbow’, var nede med, hvad det end var, jeg ville gøre, og det samme var tilfældet med denne ‘Jeopardy!’ Ting, » sagde han. ”Jeg offentliggjorde, at jeg ville have det for mig selv, at det gav mening for mig, og de handlede om det. Det gav lige så meget mening for dem, som det gjorde for mig. Og så ville de have det for mig lige så meget, som jeg ville have det. ”

  Men det skulle ikke være, i hvert fald ikke permanent. Og Burton har det fint med det, for « Jeopardy! » førte ham til nye muligheder, der er endnu bedre for ham end « Jeopardy! »

  « Det vanvittige er, at når du retter blikket mod noget, ved du, at de siger, pas på hvad du ønsker dig, for det, jeg fandt ud af, er, at det trods alt ikke var det, jeg ville, » sagde han. ”Det, jeg ville, var at konkurrere. Jeg mener, jeg ville have jobbet, rigtigt, men da jeg ikke fik det, var det sådan, godt, okay, hvad er det næste? Og de muligheder, der er kommet på min vej som følge af ikke at få den koncert, kunne jeg ikke have drømt om. Hvis du havde givet mig en pen og et papir og sagt, ja, så hvordan vil du så have det til at se ud? Hvis det ikke inkluderer ‘Jeopardy!’, Havde jeg ikke været så generøs over for mig selv.  »

  « Det er forliset, der fører dig til den magiske ø, » sagde Noah.

  Noah foreslog, at Burton arbejdede på at udvikle et litterært spilshow til sig selv, og Burton siger, at det er præcis, hvad han laver. “Jeg har aldrig tænkt på at være vært for noget andet spilshow uden for Jeopardy! Men nu gik de i en anden retning med deres show, hvilket er deres ret, og nu tænker jeg, godt, det giver lidt mening, lad mig se, hvad jeg kan gøre. Så vi forsøger at finde ud af, hvad det rigtige spilshow til LeVar Burton ville være. ”

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts