More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Xavier og Azah ærgrer sig over Big D – og med god grund

  Der var forventeligt ikke meget action i huset « Big Brother 23 » på mandag, medmindre du tæller flere mennesker, der er trætte af Derek F. Ærligt talt, gudskelov for det, eller denne uge ville virkelig være en slumre.

  Big D er stadig bekymret over at stemme ud Kyland på torsdag, hvilket ikke passer godt sammen med Xavier , der ikke kan forstå, hvorfor Big D ikke kan gøre denne ene ting, der rent faktisk ville gavne ham eget spil. Han havde en udluftningssession med Azah , der selv var irriteret over Big D, efter at han fortalte hende, at han bar hende med i spillet. Surejan.gif. Se, Azah gjorde ikke en hel masse og forstærkede sit HOH, og der var de få dage, hvor Big D fortalte Azah at snappe ud af det og reparere sit forhold til Tiffany på vegne af Cookout, men bære hende? Hvad har du vundet?

  X, der fortalte hende, at de alle spillede deres egne spil for at komme dertil, hvor de er, og derefter blev læsset af om, hvor “latterligt” det er, at Big D stadig tøver med at smide Ky. Azah påpegede, at beslutningen kunne tages for ham, men Big D vil heller ikke det. »Det er det, jeg siger. Du siger, at du vil tage en beslutning. Det giver jeg dig på et sølvfad, ”sagde X. ”Dine følelser får mig til at føle, at jeg ikke engang vil stole på dig med den beslutning. Jeg prøver at hjælpe dig, men du giver mig ikke nok til det sted, hvor jeg føler mig fuldstændig sikker i, at du træffer den beslutning. ”

  Hvis det bliver for dicey, sagde X, at han « ikke overlader det til tilfældighederne » og vil tage Azah fra blokken « og hun vil trække i aftrækkeren. » “På dette tidspunkt vil jeg sætte ham ned og sige, at den, der vinder [sidste HOH], får vælge. F— handlerne, ”fortsatte X. ”Den, der vinder, vælger, hvem der sidder ved siden af ​​dem. Jeg er ikke gået imod dig en gang, jeg beder dig om at gøre en ting, og du tøver. Det er en ret let beslutning. Hvorfor ærer vi stadig det, vi har med dig, hvis du ikke er villig til at gøre det, der skal gøres? ”

  I øjeblikket er Xs plan at få Big D til at føle sig godt tilpas i denne uge med at starte Ky, og hvis han gør det, kan de – X, Big D og Azah – så tale, når de er på « lige vilkår » i finalen tre. Men X føler sig så brændt lige nu, selvom Big faktisk ikke har brændt endnu, at han mener, at han skal revurdere sine sidste to med Big D. ”Hvis han ikke er villig til at gøre det sidste, der skal gøres, og Azah har været helt om bord, var jeg sådan: ‘Hvorfor er det, hvis jeg vinder, at jeg ikke engang skulle tage hensyn til hende?’ Noget ved det i min kerne føles forkert at ikke overveje det, « sagde han. Virkelig, dog ville en X og Azah sidste to være mere overbevisende end et X og Big D par.

  X burde virkelig bare gøre tingene lettere for sig selv og tage Azah ned, hvis han ikke føler, at han kan stole på Big D, men han vil ikke bære ansvaret for at sende Ky ud og risikere at miste sin stemme. Han bliver ved med at tale om, hvordan han vil blindside Ky, hvilket er fint og alt, men han er blind (ingen ordspil tilsigtet), hvis han ikke indser, at Ky formoder, at der er noget i vejen. Ky håber, at X ville beholde ham, efter at Ky netop havde reddet ham i sidste uge, men han ved, at X også kunne planlægge hans fraflytning. Han tilbragte dagen med at skifte mellem at tælle sine phantom jury stemmer mod X – han tror, ​​han ville have fire, held og lykke med det – og trække X for at sætte et dårligt eksempel for sin nevø, hvis Ky blev smidt ud, fordi det ville vise hans nevø, at  » den eneste måde at vinde på er at undgå at stå over for en udfordrer. ” Hvad sagde Tiffany igen?

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts