More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Xaviers Plan A ser ud til at blive udført … for nu

  Tirsdag var endnu en lang og langsom dag i « Big Brother 23 » -huset, undtagen i modsætning til de sidste par dage, var der færre vildt -snak end nogensinde. Det er fordi intet virkelig har ændret sig.

  Situationen er stort set den samme. Xavier vil have Kyland ud og vil have Derek F. til at afgive enstemme, men mens Big D har sagt, at han vil gøre det, har han stadig forbehold. Azah er villig til at gøre det, ingen spørgsmål stillet, men det kræver, at X bruger Veto på hende, hvilket ville vise hans hånd til Ky og muligvis få ham til at miste sin jurystemme. X har gentagne gange sagt, at han vil trække Azah ud af blokken, hvis han føler, at han ikke kan stole på Big D til at gennemføre planen.

  Mens Kyland var i DR, havde de tre en pow-wow om situationen, og om de skulle fortælle Ky. X sagde, at Ky skulle være en blindside på grund af, hvordan han er, og han ville være « oppe i døren 24/7 » kampagne, hvis han vidste, at han skulle. Fakta. Vi ved alle, at kampagne ikke er spørgsmålet her, men hvordan Ky holder dig som gidsel i mindst to timer for at tale hovedet af. Det er også derfor, X ikke ønsker at lave en-til-en, men der er heller ikke noget formål med denne hastighed at holde dem. Big D kan ikke tro, at han skal smide Ky ud, men sørgeligt sagde han, at han vil gøre det og « knække sit hjerte. » Azah meldte sig entusiastisk som hyldest: ”Jeg vil gøre det! Jeg skummer ved munden for at gøre det! ” Det ville være passende for Azah at trække i aftrækkeren, efter at Ky reddede X under hendes HOH i sidste uge, hvilket fuldstændig sikrede, at det var et totalt flop.

  Azah og X forsikrede Big D om, at det var det rigtige at gøre og påpegede, at hver gang Big D var på blokken, var det på grund af Ky. Big D planer om at sige, at Azah har været der for ham siden begyndelsen og ville falde på sværdet for ham, mens Ky ikke ville. Senere fortalte han Azah, at han måtte smide Ky ud for juryoptik og sit CV.

  Så for nu har Big D hypet sig tilbage til at starte Ky op, men X er klar til at udføre Plan B, hvis han har sidste-sekunders rystelser. Big D’s humør kan ændre sig på en skilling, så det er bare et ventespil her til live -ceremonien i Veto og stemning på torsdag for at se, hvem der skal uddele æren.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts