More

  Brian Austin Green og Sharna Burgess ‘havde altid et samarbejde’ om ‘Dancing with the Stars’

  I et stort twist, der ingen så komme (*sarkasme skrifttype*), er Brian Austin Green parret med sin kæreste Sharna Burgess på « Dancing with the Stars » i denne sæson, og i endnu mere jordskælvende nyheder (*sarkasme skrifttype*) var dette altid planen.

  ”Det var aldrig en diskussion. De tilbød det til [Green] på de vilkår, vi ville være partnere. Vi havde altid et partnerskab sammen, ”sagde Burgess til Us Weekly efter sæson 30 -premieren mandag aften.

  Green havde tidligere sagt, at han og Burgess havde spøgt med, at han lavede showet, da de begyndte at date for næsten et år siden og aldrig troede, at han ville få opkaldet fra producenter. « Da de ringede og spurgte om showet i denne sæson, og de sagde, at vi ville blive et partnerskab sammen, så det bare ud til, at det virkede, » sagde alunet i « Beverly Hills, 90210 » mandag. “Alt var den perfekte storm, alt havde justeret sig. Det føltes som en fed mulighed. Dette ville ikke være sket, hvis vi ikke var partnere. ”

  Parret scorede en 24 ud af 40 for deres foxtrot. Burgess har aldrig datet nogen, hun har danset med før, så dette har været en « indlæringskurve », og parret forsøger at finde balance mellem hjem og arbejde. De danser kun i studiet og ikke derhjemme, selvom de har den fordel, at de kan komme til mere øvelse derhjemme i modsætning til andre par. « Vi vil sikre os, at vi holder det adskilt, fordi vores forhold også er meget vigtigt for os, » sagde hun. « Vi vil ikke blande alt og få det til at blive stressende. »

  Hidtil har det været let at blande forretning med fornøjelse. « Vi har ikke haft et dårligt øjeblik for os, fordi vores kommunikation er så god i vores forhold, så alt, hvad der opstår, diskuterer vi det, » fortsatte Burgess. « Men det er nyt, så det er bare det at være åben for at se, hvad Bri viser mig, og hvad vi har brug for som et par i livet, og hvad vi har brug for som et partnerskab på dansegulvet og forsøge at være til stede for det. »

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts