More

  ‘Det var fænomenalt’: Ariana Grande (‘The Voice’) roser 4-stolers turn-artist Gymani, efter at hun synger ‘pov’

  Gymani , en 23-årig lille virksomhedsejer fra Georgien, blæste « The Voice » -trænerne væk under afsnittet 21. september med sit cover af Ariana Grande s « pov . ” Hendes øre-glædelige præstation gav hende en sjælden firestolsmodel fra dommerpanelet-Ariana, Blake Shelton , Kelly Clarkson og John Legend – men hvilket hold valgte kunstneren? Læs videre for at finde ud af det, og sørg for at se “The Voice” blind audition video ovenfor.

  « Jeg kan ikke huske, hvor jeg er, eller hvad der sker, » erklærede Ariana efter Gymanis gengivelse af hendes hit popsang. ”Det var fænomenalt. Der var så mange ændringer i melodien, og jeg stolede på hver eneste af dem, og jeg troede på, at hver og en af ​​dem havde en intention. Du er også en sendebud af følelser og en utrolig effektiv kommunikator med din gave, og jeg er beæret over, at du sang min sang. Og jeg ville være så beæret over at have dig på mit hold. ” Ariana spøgte derefter med, at hun ville gøre « hvad som helst », hvis Gymani valgte hende som sin træner.

  Hvad angår de andre dommers pladser, roste John den unge kunstner for den måde, hun lavede « pov » til sin egen sang, Kelly kaldte hende « utroligt begavet » og « strategisk strålende » for at have valgt et Ariana -cover, og Blake brugte al sin tid argumenterede for, hvordan Kelly løj om ikke allerede at have nogen på sit hold, der lød som Gymani. Hmm, interessant strategi, Blake.

  I sidste ende tager Gymani den chokerende beslutning om at vælge Kelly som sin træner, hvilket absolut knuste Ariana. Team Kelly består nu af to deltagere, der var sving med fire stole: Gymani og søskentrioen Girl Named Tom . Den eneste anden turnering med fire stole hidtil i denne sæson, Wendy Moten , valgte at deltage i Team Legend. Tror du, at Gymani tog den rigtige beslutning ved at snubbe Team Ariana? Lyd ned i kommentarfeltet.

  « The Voice » blinde auditions fortsætter med at blive sendt mandage og tirsdage i de næste par uger. De vil blive fulgt op af kampene og knockouts, hvor liveshowene begynder i slutningen af ​​november eller begyndelsen af ​​december.

  Selvom du ikke kan komme med « The Voice » -forudsigelser, før liveshowerne begynder, skal du sørge for at få dine forudsigelser til at påvirke vores reality -tv -racer -odds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mere. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil kun hvert afsnit udsendes. Du konkurrerer om at vinde en plads på vores leaderboard og evige pralerettigheder. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts