More

  Glem ikke: Onsdagens ‘Big Brother 23’ sendes senere end normalt – og der er endnu en fredag ​​-episode i denne uge

  Hvis du troede, at sidste uges « Big Brother 23 » tv -skema var skørt, ja, så gør dig klar til en anden. Der vil ikke være fem timers « Big Brother » i denne uge, men du er nødt til at justere din visningsplan igen, fordi onsdagens afsnit sendes 10/9c, og der er endnu en fredag ​​-episode.

  Onsdag den 22. september blev episoden slået tilbage for at rumme den to timer lange premiere på « Survivor 41 », der markerer bedstefar for realitykonkurrenceprogrammer, efter at den blev sat på sidelinjen af ​​COVID-19 i mere end et år. Efter sin superstore tilbagevenden vil « Big Brother 23 » sende sin sidste Veto comp som Xavier , Derek F. , Azah og Kyland hertug det ud for sæsonens vigtigste Veto (hvis du vil vide resultatet og planlægningen, klik her og her). Påmind om, at der ikke vil være nogen Veto -ceremoni i afsnittet, fordi de sidste fire Veto -ceremonier sker live under fraflytningen, da der kun er én stemme, der skal smides ud. Fjerdepladsen udsendes torsdag kl. 8/7c som sædvanligt.

  Ligesom i sidste uge er der en fredag ​​-episode den 24. september kl. 8/7c, men denne gang er det uklart, hvad det vil indebære (sidste uges sket, fordi CBS sendte Emmys søndag). Det vil sandsynligvis være et klipshow, som serien normalt gør i slutningen af ​​sæsonen med måske nogle optagelser fra den første del af den sidste HOH -komp. Der er en sidste søndag afsnit den 26. september kl. 8/7c, som vil indeholde de to første dele af den sidste HOH.

  Det vil derefter føre os ind i sæsonfinalen på to timer onsdag den 29. september, der starter ved 9/8c, hvor den sidste HOH vil blive fastlagt, den sidste jurymedlem bliver smidt ud, og vinderen bliver kronet.

  Men for denne uge er de dage og tidspunkter, du skal huske, onsdag kl. 8/7c, torsdag kl. 8/7c og fredag ​​kl. 8/7c.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts