More

  JoJo Siwa (‘Dancing with the Stars’): Se hendes historiske quickstep med partner af samme køn Jenna Johnson

  « Dancing with the Stars » gemte det bedste til sidst i løbet af sæson 30 -premieren mandag aften 20. september. Dommerne syntes i hvert fald, at det var det bedste. JoJo Siwa lå øverst på ranglisten den aften, mens han lavede historie i processen. Se hendes hurtige trin ovenfor.

  Siwa var en af ​​de to første deltagere, der blev annonceret for sæsonen, og med den meddelelse kom nyheden om, at hun ville blive den første « DWTS » -deltager nogensinde til at konkurrere med en partner af samme køn. Det tog bestemt showet længe nok at nå dertil, efter at forestillinger af samme køn var blevet vist på « So You Think You Can Dance » og « World of Dance » gennem årene. Jeg mener, det tog længere tid at få dans af samme køn på « DWTS », end det tog at få samme køn ægteskab i Amerika.

  Men det er stadig en stor ting om dette mere konservativt tilbøjelige show, og det var overraskende rørende at se Siwa og hendes pro-partner Jenna Johnson optræde i slutningen af ​​natten. Siwa kom selv ud som queer i 2021, hvilket gør dette endnu mere meningsfuldt, da den 18-årige YouTube-stjerne også bringer LGBTQIA+ -repræsentation til dansegulvet. Hun og Johnson var dog måske blevet lidt for begejstrede på dansegulvet, da Johnson endte med at miste fodfæstet midt i deres rutine.

  Dommerne var stadig begejstrede for deres præstationer, selvom Bruno Tonioli roste deres « ytringsfrihed » og Derek Hough fortalte hende: « Du blev født til ‘Dancing with the Stars’. ‘”Hun modtog syvere fra Tonioli, Hough og Len Goodman samt en otte fra Carrie Ann Inaba . Det var de eneste otte, der blev givet i sæsonpremieren, og hvis jeg skal være ærlig, er det lidt skitseret at give nattens højeste score til den eneste rutine med et faktisk fald, men jeg synes ikke, at den overentusiastiske scoring skulle tage væk fra hvilken glædeligt præstation det ellers var. Hvad troede du?

  Sørg for at komme med dine forudsigelser, så deltagerne kan se, hvordan de klarer sig i vores racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før det næste afsnit sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om at vinde en plads på vores leaderboard og evige pralerettigheder. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  GØR DIN FORudsigelse: Hvem vinder « Dancing with the Stars »?

  Bet Point 500 200 For at gemme din forudsigelse skal du logge ind på Gold Derby. Klik her for at logge ind med eksisterende konto – eller oprette en ny.

  Latest Posts