More

  Mød ‘Great British Bake Off’ serie 12 bagere

  « Great British Bake Off » vender tilbage til teltet fra den 21. september. Serie 12 starter med at sende ugentlige afsnit på Channel 4 kl. hver tirsdag (afsnit vil blive streamet verden over på Netflix tre dage senere under titlen « Great British Baking Show » -samling 9). Rul gennem vores fotos for at lære mere om « Great British Bake Off » -serien 12 bagers biografier. De varierer i alderen fra 19 til 70 år og fordeles jævnt mellem mænd og kvinder.

  COVID-19-pandemien tvang en omvæltning i produktionen, som den havde sidste år for serie 11. I de første 10 serier afspejlede optagelsesplanen afsnittene, hvor hver konkurrence fandt sted i løbet af en weekend. Det gjorde det muligt for bagerne at rejse hjem i ugen og perfektionere deres opskrifter til den følgende weekend.

  Til “Great British Bake Off” -serie 12 dømmer bagerne, dommerne Paul Hollywood og Prue Keith og værter Noel Fielding og Matt Lucas , alle boede i en boble på Down Hall Hotel i Bishop’s Stortford. Tidsplanen blev komprimeret med optagelser, der foregik på halvdelen af ​​den sædvanlige tid. Men fortvivl ikke. Alle de sædvanlige elementer i showet er stadig på plads for hvert afsnit: de tre runder (signatur, teknisk og showstopper), stjernebager og eliminering og endda Hollywood -håndtrykket.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts