More

  Stephen Colbert afslører den sjove måde, hans Emmys sejr er historisk på

  Stephen Colbert var i humør til at prale. Han åbnede sin monolog på tirsdagens « Late Show » ved at vise den skinnende nye Emmy frem, som han og hans personale vandt for Outstanding Variety Special (Live) søndag aften for deres Showtime -special, « Stephen Colberts valgaften 2020: Demokratiets sidste standbygning tilbage America Great Again Better 2020. ”

  Colbert sagde, at det er en historisk sejr af en sjov grund. « Dette er helt rigtigt: Min forskningsafdeling siger, så vidt de kan fortælle, at det er den længste titel nogensinde til at vinde en Primetime Emmy, » sagde Colbert. « Det eneste længere var accepttalen fra direktøren for ‘The Queen’s Gambit’. »

  Colberts navn er den på statuetten, men han sagde, at prisen « tilhører alle, der får dette show til at ske », og han pegede rundt i lokalet og lykønskede ethvert besætningsmedlem i hans synsfelt. Han ville især takke « den søde, gangly weirdo, der styrtede scenen », mens Colbert -besætningen tog imod deres pris.

  Den « weirdo » var Conan O’Brien, Colberts ven og kollega sent om aftenen, der gik tomhændet hjem til sin sidste sæson af « Conan », men det lykkedes at gøre sin tilstedeværelse kendt på andre måder, som at hilse administrerende direktør for tv -akademiet, Frank Scherma, og slutte sig til Colbert på scenen.

  « Jeg kan nu afsløre, at Conan O’Brien har været en af ​​mine forfattere i de sidste 15 år, » spøgte Colbert. Desværre måtte han lade Conan gå. « Efter et år med Covid strammer CBS budgetterne, og vi betaler vores forfattere ved foden. »

  Colbert erkendte, at hans tale gik længe, ​​og akademiet måtte afspille ham to gange. Han bebrejde sine ører. »Til mit forsvar hører dette øre ikke noget. Og dette øre hører kun, hvad det vil. ”

  Værten pralede med, at han og hans team sejrede over en hård konkurrence om at vinde deres Emmy. De andre nominerede var Oscars, Grammys, Super Bowl -halvtidsshowet og præsident Joe Bidens indvielsesspecial. « Teknisk set slog vores valgprogram det faktiske valg. »

  « Jeg tror, ​​det betyder, at jeg får udpeget en højesteretsdommer, » spøgte han. Han overvejede, hvem der skulle få jobbet. Skal det være Dolly Parton? Kermit frøen? Hvad med Conan O’Brien? « Han er tilgængelig, » knækkede Colbert.

  Endelig sagde Colbert, at nu hvor han ved, at live-tilbud er hans billet til Emmy-guld, annoncerer han en ny special: « Stephen Colberts canadiske valgmose i 2021, med vores tegnefilmpremierminister og Saskatooning Out the News. » Colbert savnede sit vindue til specialet, fordi det canadiske valg skete mandag aften, så han bliver nødt til at vente til næste måned, « når en masse fascistiske bævere stormer parlamentsbygningen. »

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts