More

    ‘The Voice’: Karakter Ariana Grande som træner i sæson 21

    Ariana Grande sluttede sig til « The Voice » sæson 21 som træner. Musiksuperstjernen slutter sig til country crooner Blake Shelton , « American Idol » -alumn Kelly Clarkson og EGOT -mester John Legend i de roterende røde stole. Hvordan tror du, at denne Grammy -vinder gjorde mod de andre tre musikstjerner, der fungerer som mentorer i denne udgave af reality -konkurrenceserien. Hvilken karakter giver du Ariana Grande som den nyeste “The Voice” coach?

    Grande erstatter Nick Jonas , der vejledte Rachel Mac til en fjerdeplads i sidste sæson. Shelton trænede Cam Anthony til sejr i sæson 20. Shelton har været med « The Voice » siden sæson et og har vundet otte sejre. Clarkson, den første nogensinde vinder af « American Idol », har vundet tre af sine syv sæsoner til dato. Legend, en EGOT -mester, har vundet bare en gang i fem sæsoner.

    Ariana viste bestemt sine rør i åbningsnummeret sammen med de tre andre trænere. Blake og John satte gang i den musikalske medley med « Hold On, I’m Comin ‘ », inden Kelly og Ariana svarede med deres opfordring til « Respekt ». Fik Ariana din respekt som træner? Stem i vores meningsmåling herunder, og lyder derefter fra i kommentarfeltet.

    Latest Posts