More

  ‘The Voice’ sæson 21 afsnit 2 opsummerer: Brugte Ariana Grande eller John Legend deres blokke?

  “The Voice” sæson 21s premiereuge fortsatte den 21. september med Ariana Grande , John Legend , Blake Shelton og Kelly Clarkson alle fortsætter med at bygge deres hold under de blinde auditions. Da Blake og Kelly brugte deres blokke under mandagens afsnit, betød det, at kun Ariana og John stadig havde magten i lommen til at blokere en rivaliserende træner for at anskaffe en kunstner til deres hold. Brugte en af ​​dem deres blokke i tirsdagens afsnit, eller holdt de dem lidt længere?

  Nedenfor kan du læse vores minut-for-minut « The Voice » -opsummering af sæson 21, afsnit 2 for at finde ud af, hvad der skete tirsdag den 21. september kl. ET/PT. Sørg derefter for at lyde i kommentarfeltet om dine yndlingsartister på NBCs mangeårige reality-tv-program, hvilken træner du rodfæster efter, og som du tror i sidste ende vil slutte sig til « The Voice » -vindelisten for denne 21. sæson. Carson Daly er vært for det Emmy-vindende program. Her er de aktuelle holdopdelinger:

  TEAM KELLY: Pigen hedder Tom , Kinsey Rose

  TEAMLEGENDE: Jonathan Mouton , Jack Rogan

  TEAM ARIANA: Katie Rae , Katherine Ann Mohler , Vaughn Mugol

  TEAM BLAKE: Peedy Chavis , Wendy Moten

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne “The Voice” liveblog for de seneste opdateringer .

  20.00 – “Tidligere på‘ The Voice ’!” I sæsonpremieren sparkede de fire all-star-trænere tingene i gang med et brag med præstationsmash-up af « Hold On, I’m Comin ‘ » og « Respect ». Mod slutningen af ​​natten blokerede Kelly Blake under countryartisten Kinsey Roses opførelse af « Cowboy Take Me Away. » Senere blokerede Blake John (og løj derefter om det), da Wendy Moten sprængte taget af huset med sit « We Can Work It Out » -dæksel. To blokke ned, to tilbage.

  20:12 Lana Scott sætter gang i tingene i aften. Den 28-årige countrysanger fra Virginia kunne gøre Blake glad, da han stadig venter på en countryvokalist på sit hold. Desværre for ham er Kelly Lanas idol, fordi hun foretrækker at være country/pop crossover -kunstner. Lana synger « Hole in the Bottle », og hendes lette, boblende stemme får Blake med det samme til at trykke på sin knap, og Kelly følger kort efter. Det er en to-stolers sving til Lana. Blake udbryder: « Det er land! » Han fortsætter med at bash Kelly (som han altid gør) og komplimenterer derefter Lanas « whiny » stemme. Kelly kalder Blake for en løgner og forsøger at svinge hende over til siden med en turkis jakke. De fortsætter deres drillerier så længe, ​​at John og Ariana rejser sig og går ud af scenen for at få noget popcorn. Okay, denne overvejelse tager alt for lang tid. Pak den ind! Denne udmattende første audition ender endelig med, at Lana vælger at deltage i Team Blake.

  20:28 -Næste op er Samuel Harness , en 26-årig fra Indiana, der er en af ​​fem adopterede søskende. Hans far og onkler spiller i et bluegrass -band, og Samuel har elsket at vokse op i en familie med så forskellige etniciteter. Da Samuel var 18 år mødte han sin biologiske mor, og det gav ham en ekstra forståelse. Musik blev terapeutisk for ham, fordi han altid har kæmpet med sin identitet. Samuel bremser rocksangen « Here Without You » og gør den til sin egen. Jeg elsker tonen i hans stemme. John er den første til at vende om, efterfulgt af Blake og Ariana. Denne form for stemme er det, der mangler i radioen i dag. Ariana er imponeret over det greb, han har om sin unikke stemme. Samuel forsikrer hende om, at han ikke synger countrymusik, og hans påvirkning er Bruno Mars , Lewis Capaldi og Ed Sheeran . John argumenterer for, at han ville gøre en cool tilføjelse til sit team, og Blake sammenligner Samuels stemme med et « stegeæg. » Samuel har besluttet at deltage i Team Legend!

  20:36 Carolina Alonso er en 23-årig mexicansk immigrant, der bor i Reno, Nevada. Da hendes familie først ankom til USA, var hun flov over at bo i sin onkels garage, men nu er hun stolt over, hvor hun kom fra. Hun synger med sin familie i et mariachi -band nogle gange, men hun håber, at « The Voice » vil tage hende til det næste niveau. Hun synger « El Triste » for at vise, at hun er stolt af sin arv, og Kelly er den første træner, der vendte om. Ingen anden træner følger med, så dette er en freebie for Kelly.

  20:47 – Den næste auditioner synger « kørekort ». Hans navn Chavon Rodgers og han har en pop/rock stemme med en singer-songwriter stemning. Chavon synger med stor passion og lyder som mange aktuelle musikstjerner. John vender stolen midtvejs i forestillingen, og Ariana slutter sig til det sjove nær slutningen. Chavon siger, at han er en 23-årig fra samme hjemby som Blake, Ada, Oklahoma. Chavon præsenterer Blake for en Ada -mursten, selvom Blake ikke vendte stolen. Ariana elskede rejsen med Chavons præstationer og komplimenterede ham på buen. Hans nerver holdt hende næsten tilbage fra at trykke på hendes knap, men hun ville elske at arbejde med ham. John kalder Chavons stemme « indbydende ». Chavon beslutter sig for at deltage i Team Ariana!

  8:55 p.m. – Den næste kunstner er Serenity Arce og hun er bare 14 år gammel. Den indfødte i Florida synger « I See Red », og det er ikke den cookie-cutter musik, jeg havde forventet af denne unge! Hun har lidt grus og vrede at projicere på denne scene. Okay Serenity! Desværre var vokalen ikke på niveau med hendes passion, og ingen af ​​trænerne vendte sig om. Hun får nogle opmuntrende ord fra trænerne og tager hjem.

  21:04 – Den næste kunstner er skjult for syn, da de bælter “Into the Unknown”. Det er en meget Broadway -stemme, men utrolig kraftfuld. Vil dommerne bide? John gør først og blokerer Ariana i processen. Da han vender sig, lærer vi, at sangeren hedder Joshua Vacante . Ariana vender sig derefter om og får hjerte til at finde ud af, at hun ikke har nogen chance. Joshua indser, at han var overvægtig, da han var yngre, og han har tabt sig meget i vægt, men har holdt fast i en masse usikkerheder. Uden andre muligheder slutter Joshua sig til Team Legend.

  21:15 Hailey Green er en 15-årig, der vender tilbage efter at have undladt at få en stolevending i sæson 19. Hailey er den eneste kvinde på sit gymnasium i fodbold og siger, at hun trives under tryk. Hun var begejstret, da Blake udfordrede hende til at komme tilbage om et år, og hun vil bevise for trænerne, at hun er blevet bedre. Hailey synger « Hjem » og siger, at hun forholder sig til denne sang og er stolt over sine sydlige rødder. Hun indtager scenen som en proff med meget sjæl og grus i stemmen. Jeg kan godt lide denne forestilling, men dommerne virker tøvende. Kom nu! Netop da Hailey troede, at alt håb var tabt, vender Blake sig i sidste sekund for at kræve teenageren for sit hold.

  21:28 -Auditions fortsætter med Jim & Sasha Allen , en far-søn-duo fra Connecticut. Jim er musiklærer, og Sasha elskede at vokse op i en musikalsk husstand. Sasha blev født som kvinde og følte sig aldrig tilpas som barn. Da han overgik til en mand, sagde klassekammeraterne mange sårende ting, og musik var hans udløb. Jim & Sasha audition med sangen « Leaving On a Jet Plane. » De har en Americana/folkelyd og smelter godt sammen. Kelly og Ariana vender hver deres stol, og duoen er begejstret. Blake vendte ikke stolen, men Sasha giver ham stadig et billede, han tegnede af Blake, Jim og Sasha. Efter en hurtig overvejelse vælger Jim & Sasha at deltage i Team Ariana.

  21:40 – Den næste kunstner træder på scenen og synger « overtro » med meget sjæl og lidenskab, men det er ikke for anderledes end de utallige andre gange, jeg har hørt denne sang. Men manden kan synge. John drejer stolen ret hurtigt og efterfølges af Ariana. Kelly tænker over det, men tager ikke agn. Vi finder ud af, at denne sanger hedder Paris Winningham og han er en 32-årig fra Florida. Han tjente i flåden, indtil han blev hæderligt udskrevet med en knæskade. Nu har han mulighed for at lave musik, og John vil kæmpe med Ariana for at få Paris med på sit hold. Paris afvejer sine muligheder og beslutter at gå med Team Legend.

  21:47 Camryn B er fra en lille by i Californien og voksede op med at synge « Star Spangled Banner » ved sine brødres sportsbegivenheder. En dag afbrød hendes storebror hans rygmarv i fodbold, så hun satte mange ting på hold for at hjælpe med at tage sig af ham. Nu er det hendes chance for at jagte sine drømme og synge « Hometown Glory » for dommerne. Hun har nogle smukke elementer til stemmen, men hun har også mange tonehøjdeproblemer. Ingen af ​​trænerne vender stolen.

  21:59 pm -Nattens sidste kunstner er Gymani , en 23-årig ejer af små virksomheder fra Georgien. Hun siger, at det at blive gravid som 19 -årig tvang hende til at vokse op og fokusere på at skabe et bedre liv for sig selv. Gymanis inspiration er hendes mor, der havde en sanggruppe, da hun var yngre. Gymani tager en risiko ved at synge Arianas sang, « pov. » Blake vender først, hurtigt efterfulgt af Ariana og John. Ariana ser forbløffet ud over denne fortolkning af hendes sang. Kelly vender sig ved siden af ​​for officielt at gøre dette til en firestolssving. Ariana siger: « Det er din sang nu, tag den! » Så lover hun at gøre alt for at få Gymani med på sit hold. Trænerne kæmpede alle sammen for at få Gymani på deres hold, men hun beslutter sig for at tage med Kelly! Ariana føler, at hun er blevet såret fra alle vinkler.

  Selvom du ikke kan komme med « The Voice » -forudsigelser, før liveshowerne begynder, skal du sørge for at få dine forudsigelser til at påvirke vores reality -tv -racer -odds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mere. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil kun hvert afsnit udsendes. Du konkurrerer om at vinde en plads på vores leaderboard og evige pralerettigheder. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts