More

  ‘Big Brother 23’ afsnit 36 ​​opsummering: Hvem vandt HOH del 1 den 26. september?

  Efter « Big Brother » -traditionen bliver den sidste Head of Household -konkurrence i sæson 23 opdelt i tre dele. Del 1 spillede søndag aften med Derek Frazier , Xavier Prather og Azah Awasum der gav alt. Vinderen af ​​denne udfordring gik straks videre til Del 3, som vil blive afholdt live på finaleaften den 29. september. De to tabere skulle konkurrere i Del 2, som finder sted senere på ugen. Så hvem vandt HOH del 1?

  Nedenfor kan du læse vores minut-for-minut « Big Brother » opsummering af sæson 23, afsnit 36 ​​for at finde ud af, hvad der skete søndag den 26. september kl. ET/PT. Sørg derefter for at lyde fra i kommentarfeltet om dine foretrukne « BB23 » -gæster på CBSs reality -tv -program, hvem irriterer dig mest, og hvem du tror i sidste ende vil slutte sig til listen over « Big Brother » -vindere og vinde $ 750.000 hovedpræmien.

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne “Big Brother 23” liveblog for de seneste opdateringer .

  20.00 – “Tidligere på‘ Big Brother ’!” I det 35. afsnit tog Final 3 en tur ned ad hukommelsesbanen, da de huskede de bedste øjeblikke fra sommeren. Derek, Xavier og Azah blev også behandlet med følelsesmæssige videoer fra deres kære, hvilket bragte endnu flere tårer, end den årlige « grædende montage » gjorde. Med alle de sjove ting ude af vejen, er det nu tid for finalisterne at konkurrere i del 1 af den sidste Head of Household -konkurrence. Hvem vinder udfordringen og går straks videre til del 3? Lad os gå!

  20:01 -Ud over HOH del 1, sagde Julie Chen-Moonves , at vi i aften vil høre fra hver af Final 3 om deres egen strategi, der fik dem helt til slutningen af ​​spillet. Først var Xavier. Hans første skridt var at skjule sin identitet som advokat og atlet ved at hævde at være bartender. I den forstand ønskede han at minimere sit trusselsniveau så meget som muligt, hvilket ikke omfattede showmances og kastekomponenter. Som et ekstra beskyttelsesniveau sluttede han sig til sæsonens afgørende alliancer. Hvad angår The Cookout, kaldte Xavier sig selv for « limen, der holdt det sammen » ved at holde alle fokuseret på missionen og forhindre medlemmer i at kæmpe internt. Han forklarede også, at da han målrettede Brent Champagne i uge 3, var det et vigtigt skridt at opnå fordel og tillid til alle andre i huset. De dele af hans strategi, der gled ud af kontrol, er de mange uger, han tilbragte på blokken, men det gav ham mulighed for at vinde POV -comps for at tage sig selv af blokken. Når det kom ned til Final 6 med The Cookout, var Xaviers store træk overbevisende Kyland Young om at tage Tiffany ud, fordi hun var hans største trussel om at få kontrol resten af ​​kampen.

  8:14 pm – Azah forklarede, at som en super fan af showet var hendes plan at komme ind at være en alfahun og et dyr, men hun indså hurtigt, at hun ikke var den bedste til computere og var ikke den mest støjende personlighed. Så i stedet besluttede hun, at hun skulle lægge sig lavt og holde en meget lav profil. Hun tillod andre medlemmer af The Cookout at blive de store mål med deres komp sejre, og at de i sidste ende bare fik mere blod på hænderne, mens hun måtte læne sig skævt ren og opbygge relationer med mennesker. Hun sagde også, at det at være ærlig var en strategi, idet hun var lige med mennesker, og selvom det betød at kalde sine egne allierede på nogle af deres løgne. Den største og eneste løgn, hun siger, hun fortalte, var til Hannah Chaddha under den anden dobbelte fraflytning og indrømmede, at hun var målrettet mod hende, for at komme til slutningen af ​​spillet. Hendes forhold, som hun tilbragte hele sæsonen med at bygge, gav pote til hende, da Derek besluttede at redde hende over Kyland i Final 4.

  20:24 – Da han vidste, at han ikke ville være god til computere, trådte Derek ind i huset med den hensigt at have det bedste sociale spil. Nu i slutningen betragter han det som et af de bedste sociale spil i historien. Frenchie var Dereks første solide alliance til Final 2, Xavier var hans anden Final 2, og Kyland var hans tredje. Han valgte disse tre, fordi han vidste, at de ville være skjolde som dyr, men hans stærkeste sociale alliance var med Azah på trods af, at de aldrig officielt havde en aftale om at gå til enden sammen. Derek forklarer, at hans personlige mål var at sikre, at der ville være en sort vinder, og siger, at han samlede The Cookout og gjorde alt, hvad han kunne for at fastholde, at de forblev stærke sammen. Hans strid med Tiffany Mitchell i løbet af sæsonen var hans hårdeste punkt i kampen, og han opgav næsten The Cookout, men den sværeste beslutning, han tog, var at smide Kyland ud.

  20:35 s.m. -Til HOH del 1 spillede Final 3 Bouncy Boat Bash, en udholdenhedskamp, ​​der skal forblive på en bøvlet båd, der er hængende i luften. Da han gik ind i comp, vidste Azah, at de to fyre har en aftale om at tage hinanden til ende, og så følte hun, at hun var nødt til at vinde for at garantere sin plads i del 3. I mellemtiden gik Derek ind i det velvidende, at begge andre spillere planlægger at tage ham med til Final 2, men han ville stadig have kontrol over sit eget spil. Da kompeten kom i gang, følte Xavier og Azah begge sig sikre på deres evne til at konkurrere godt og så nogenlunde solide ud på båden, mens selv med sin spænding virkede Derek den mest akavede og skæve. Efter 19 minutter faldt Derek ned fra båden og lod de to andre spille den.

  20:47 – Fordi hun havde straddling båden med sine arme og ben, begyndte Azah at blive hurtigere ondt end Xavier, der sad oprejst i det meste af komp. Men Xavier mente, at Azah så stærk ud, samtidig med at han kæmpede for at blive ved at manøvrere side om side. Men efter 26 minutter begyndte Azah at glide, og i forsøget på at justere sig selv gled den lige af. Det betyder, at Xavier vandt del 1 og går direkte videre til del 3 for at bestemme det sidste HOH.

  20:54 s.m. – Efter at kompanen var Xavier sikker på, at han planlagde at komme til Final 2, der blev gennemført. Han fejrede privat med Derek og forstærkede deres plan for Derek for at vinde del 2, så de kan sikre sig begge i Final 2 uanset hvad. Senere fortalte Azah Derek, at hun er nervøs for kompetencen, fordi det er hendes eneste chance for at fortsætte og nå finalen. Det er klart, at de alle tre kender den nøjagtige vej for hver af dem for at komme til enden – Derek vil gå uanset hvem der vinder, mens både Xavier og Azah skal vinde for at tage Derek med.

  GØR DIN FORudsigelse: Hvem vinder ‘Big Brother’?

  Bet Point 500 200 For at gemme din forudsigelse skal du logge ind på Gold Derby. Klik her for at logge ind med eksisterende konto – eller oprette en ny.

  Sørg for at forudsige « Big Brother » for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts