More

  ‘Big Brother 23’: Disse 2 spillere håber at stoppe Derek Xiao fra at vinde Amerikas foretrukne Houseguest

  I den sidste uge på Gold Derby har « Big Brother 23 » fans givet deres stemme til, hvem de vil vinde Amerikas foretrukne husvagt og $ 50.000 check, der følger med. (Husk, i de sidste sæsoner var pengepræmien kun $ 25.000, men Julie Chen Moonves bekræftede for nylig, at den er blevet fordoblet i år.) Tre af de 16 husmænd har tocifret støtte i vores seneste meningsmåling: Tiffany Mitchell på førstepladsen, Claire Rehfuss på andenpladsen og Derek Xiao på tredjepladsen. Med andre ord kan folk, der synes, den populære « Lord of the Latrine » har denne ting i tasken, blive overrasket på finaleaften. De andre spillere kommer alle med mindre end 3% af stemmerne, hvilket tyder på, at dette faktisk er et trevejs-løb.

  Alle de deltagere, der deltog i denne 23. sæson, er berettigede til den særlige præmie, ikke kun dem, der kom til Final 3 eller juryhuset. Det er dog meget sværere for de tidlige evictees at få støtte fra fans, da de har været væk fra deres tv -skærme i så lang tid. Derfor har de fleste af de tidligere Amerikas foretrukne Houseguest -modtagere en tendens til at være dem, der kom til konkurrencens juryfase.

  I de forløbne sæsoner tillod CBS fans at afgive stemmer til deres favorit online, men for denne cyklus i 2021 foregår det hele via sms. For at stemme skal du være ældre end 18. Sms den ønskede spillers navn til 97979 inden kl. 9.00 PT onsdag den 29. september. Du kan kun stemme én gang pr. Enhed, og skrive STOP kl. ethvert punkt, der skal annulleres, da data og meddelelseshastigheder kan gælde. Personen med det højeste antal stemmer vil blive belønnet med $ 50.000. Læs alt det med småt her.

  For de dovne vælgere, der blot skriver ordet « Derek », bliver de instrueret i at skrive « 1 » for Derek Frazier eller « 2 » til Derek X. Da der var to personer med dette navn, dette sommer kaldte deres kolleger husmænd dem Big D og Little D. Begge D’er var klart elskede af publikum, da de modtog $ 100 BB Bucks, det højeste beløb, to gange hver i løbet af fan-stemt High Roller Room-delen af ​​spillet. Claire var den eneste anden spiller, der tjente $ 100 BB Bucks to gange; Tiffany modtog dette beløb en gang.

  Her er de komplette meningsmåleresultater for, hvem seerne vil vinde Amerikas foretrukne Houseguest:

  34,47% – Tiffany Mitchell

  34,38% – Claire Rehfuss

  16,54% – Derek Xiao

  2,77% – Xavier Prather

  2,6% – Kyland Young

  2,19% – Britini D’Angelo

  2,18% – Christian Birkenberger

  1,73% – Derek Frazier

  1% – Hannah Chaddha

  Mindre end 1% – Brandon “Frenchie” French , Alyssa Lopez , Azah Awasum , Sarah Beth Steagall , < stærk> Brent Champagne , Travis Long , Whitney Williams

  For et tilbageblik på alle de tidligere Amerikas foretrukne Houseguest -mestere, skal du rulle gennem vores fotogalleri herunder. Nogle af de bemærkelsesværdige navne omfatter Da’Vonne Rogers (sæson 22), Nicole Anthony (sæson 21), Tyler Crispen (sæson 20), Keesha Smith (sæson 10) og Janelle Pierzina (sæson 7). Den eneste deltager, der vandt den fanstemte ære to gange, var Jeff Schroeder (sæson 11 og 13).

  GØR DIN FORudsigelse: Hvem vinder ‘Big Brother’?

  Bet Point 500 200 For at gemme din forudsigelse skal du logge ind på Gold Derby. Klik her for at logge ind med eksisterende konto – eller oprette en ny.

  Sørg for at forudsige « Big Brother » for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts