More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Vinder af sidste husstandskonkurrence Del 2 -vinder er …

  Den sidste chef for husholdningskonkurrencen « Big Brother » 3 er nu to tredjedele slut. To af Final 3- Azah Awasum og Derek Frazier -gik head-to-head lørdag i del 2 af denne tredelte HOH-begivenhed. Vi har holdt godt øje med live-feeds og har alle « Big Brother » -spoilere, herunder resultaterne om, hvem der vandt denne make-or-break-fase af #BB23.

  Del 1 spillede ud torsdag, lige efter live -afsnittet, der så fraflytningen af ​​ Kyland Young . Vinderen af ​​del 1 blev Xavier Prather . Han vil møde Part 2 -vinderen i Del 3, der skal finde sted under live « Big Brother » -finalen onsdag den 29. september.

  Del 2 af Final HOH -konkurrencen har traditionelt været en kombination af fysisk udholdenhed og mental smidighed. To år rystede producenterne formatet og flyttede dette til den første position. Men det vendte tilbage til sit retmæssige sted sidste år og blev der. Azah tog den tidlige føring og beholdt den for at vinde del 2.

  Hendes sejr betyder, at Xavier og Azah vil gå head-to-head i Del 3. Historisk set har disse sidste match-up udfordringer krævet, at hver af de resterende spillere forudsiger, hvordan de udsendte husguests har gennemført spørgsmål om deres tid i huset.

  X og Azah har spurgt hinanden om begivenhederne i de sidste 80 dage i #BB23 -huset. De ved, at de får et valg mellem to mulige svar og skal finde ud af, hvilket scenario der er mere sandsynligt. Den, der vinder denne runde, skal smide den ene husguest ud og tage den anden videre til Final 2.

  Hvem vil du se se vinde « Big Brother »? Stem i vores meningsmåling herunder, og lyd fra i kommentarfeltet med dine tanker om sæson 23 til dato.

  Latest Posts