More

  ‘Doctor Who’ ryster: 4 ændringer Russell T Davies skulle foretage i sit tilbagevenden som showrunner – gør det homoseksuelt, jer kujoner!

  Russell T Davies genoplivede « Doctor Who » i 2005 og hjalp med at gøre den årtier lange sci-fi-franchise til et fænomen igen. Han forlod showet i 2010 efter fire sæsoner og et par tilbud, der spænder over den niende ( Christopher Eccleston ) og 10. ( David Tennant ) lægerperiode. Men nu vender han tilbage til showet på fuld tid efter Chris Chibnall , der træder tilbage fra showet efter den kommende 13. sæson og tre efterfølgende tilbud til luft i 2022. Men hvad kan vi forvente af Davies ’tilbagekomst til showet? Nå, jeg har et par forslag.

  1. Hold mangfoldigheden i spidsen
  Den tidsrejsende Time Lord i hjertet af showet ændrer form for at rumme nye skuespillere, showrunners og historier, men det tog mere end fem årtier for doktoren at være andet end en hvid mand. Jodie Whittaker brød dette glasloft, da hun overtog rollen i 2018. Men Whittaker forlader showet sammen med Chibnall i 2022, hvilket betyder, at der vil være en åbning i førersædet i TARDIS, og det ville være skuffende, hvis showet straks vender tilbage til en hvid mand. Jeg vil se universet gennem et andet nyt sæt øjne.

  2. Køer TARDIS op
  Davies, der er åbenlyst homoseksuel, har altid indarbejdet LGBT -repræsentation i sit arbejde: « Queer as Folk », « A Very English Scandal », « Years and Years » og « It’s a Sin » har alle placeret homoseksuelle karakterer foran og i centrum. Og selv da han kørte « Doctor Who » introducerede han den udødelige, panseksuelle helt Jack Harkness ( John Barrowman ), som Davies sprang ud i det ekstremt queer « Torchwood ». Meget har ændret sig i medierne siden Davies forlod “Who” i 2010. Og siden har showet vist sin første åbent homoseksuelle ledsager i Bill Potts ( Pearl Mackie ), plus doktorens evne til at skifte mellem køn og identiteter burde allerede gøre dem til et queer -ikon; karakterens identitet er så flydende, at det er svært ikke at bruge de/dem pronomen.

  Jeg siger ikke, at Davies skal gøre « Queer as Folk » i rummet – selvom jeg ikke ikke siger det – men at trykke mere aktivt på disse temaer er en uudnyttet mulighed, der er værd at udforske. Tennants mandlige læge blev forelsket i sin kvindelige ledsager Rose Tyler ( Billie Piper ). Ville en kvindelig udgave have elsket hende mindre? Har lægen nogensinde elsket en med Time Lord, der skiftede mellem køn? Trods alt har hans bedste frenemy Mesteren ændret køn og løb siden 2005. Der er så meget historiepotentiale på bordet, og Davies har vist gennem hele sin karriere, end han ville være den perfekte showrunner at fortælle den slags historier.

  3. Færre ledsagere
  En stor del af showets følelsesmæssige indvirkning er doktorens udviklende forhold til deres ledsagere, men Chibnall introducerede tre af dem, der sluttede sig til Whittaker gennem sæson 11 og 12: Graham ( Bradley Walsh ), Ryan ( Tosin Cole ) og Yasmin ( Mandip Gill ). Jonglering med, at mange karakterer begrænsede den tid, vi havde til at lære dem at kende som enkeltpersoner. Måske lagde Chibnall endda mærke til dette: han skrev Graham og Ryan ud i nytårsspecialen i 2021 og efterlod Yasmin i TARDIS for at få selskab af en anden fuldtidsledsager, Dan ( John Bishop ), i sæsonen 13.

  4. Tag en pause fra nogle af de klassiske skurke
  På den ene side ville det ikke være « Doctor Who » uden Daleks, Cybermen eller Mesteren. Men de er blevet overvundet og genopstået så ofte på det seneste, at de ikke har nær så stor indflydelse, når de dukker op igen. Tænk på, hvor spændende « Doctor Who » har været, da den introducerede nye trusler som de statueske Weeping Angels, den sindsændrende stilhed eller den menneskeskærende Vashta Nerada. Universet er et stort sted. Lad os undersøge mere af det.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Oscar -odds for bedste billede Hvad vil vinde? GØR DIN FORudsigelse: Hvad vinder bedste billede?

  Bet Point 500 200 For at gemme din forudsigelse skal du logge ind på Gold Derby. Klik her for at logge ind med eksisterende konto – eller oprette en ny.

  Latest Posts