More

  ‘Midnight Mass’ anmeldelser: Kritikere reagerer på Mike Flanagans ‘uhyggelige’ ’tilfredsstillende’ opfølgning på hans ‘Haunting’ gyserprogrammer

  Efter to vellykkede gyserindsatser for Netflix (« The Haunting of Hill House » og « The Haunting of Bly Manor ») er Mike Flanagan tilbage med endnu en begrænset serie til efterårets uhyggelige sæson. “Midnatsmesse” finder sted i en lille, kæmpende by, hvor en ny præst ( Hamish Linklater ) vækker en ny religiøs glød. Men hvordan kan denne originale fortælling sammenlignes med Flanagans to tidligere litterære tilpasninger? Lad os overveje nogle af anmeldelserne « Midnight Mass ».

  I skrivende stund har serien en MetaCritic -score på 74 baseret på 19 anmeldelser talt indtil nu: 14 positive og fem blandede, men ingen direkte negative. Rotten Tomatoes, der klassificerer anmeldelser som positive eller negative uden MC’s nuancerede glidende skala, giver showet en friskhedsbedømmelse på 93% baseret på 45 anmeldelser, hvoraf kun tre regnes som rådne. RT -kritikernes konsensus siger: “En ambitiøs meditation over sorg og tro, der er lige så smuk som foruroligende, ‘Midnatsmassens’ langsomme kog er en terror -sejr, der vil få seerne til at ryste – og tænke – længe efter kreditterne ruller. ”

  Til sammenligning scorede « Haunting of Hill House » 79 på MetaCritic og 93% friskhed på Rotten Tomatoes, mens « Haunting of Bly Manor » havde 63 på MetaCritic og 87% friskhed på Rotten Tomatoes, så « Midnight Mass » lander tættere på toppen af dette område, hvor kritikere kalder det « målt » og « uhyggeligt » i sin opfattelse af tro. Det har et « narkotisk træk », mens man overvejer religionens « rædsel » og « filosofiske » elementer, selvom andre hævder, at showet bruger for lang tid på at « bide sin tid », mens showets udforskning af dets temaer fører til « et virvar af blandede metaforer . ”

  Vil du deltage i « messe » mellem nu og Halloween? Se et par af anmeldelserne herunder, og deltag i diskussionen om dette og mere med dine andre tv -fans her i vores fora.

  Katherine Smith (Paste): “Selv med sine dabninger i det overnaturlige er ‘Midnight Mass’ (skabt af ‘The Haunting’s’ Mike Flanagan, i sit seneste samarbejde med Netflix), et show, der gror indad i stedet for udadtil … Ved et blik er det en serie, der udvider katolsk skyld for guld. I en anden er det et afmålt, men alligevel uhyggeligt bud på gruppepsykologi, behovet for tro på sorg og etik i ledelse med så sårbare følgere. ”

  Judy Berman (Time): “Efter en langsom første to afsnit (tempo er et andet almindeligt problem for ikke bare Flanagan, men seriel rædsel generelt), begynder seriens alkymi af skuespil, spænding og historiefortælling at fungere. En binge bliver uundgåelig, men også uventet tilfredsstillende … [Flanagans] shows er som øer i en storm – ikke altid de reneste eller mest elegante på overfladen, men alligevel solide, solide tilflugtssteder. Og ‘Midnatsmesse’ er hans bedste endnu.  »

  Ed Gonzalez (Slant): ”Serien, som det er sædvanligt for Flanagans værker, emmer af et narkotisk træk i alt fra dets æstetik til monologer, der tyder på tilståelsens vægt. Men du kan aldrig helt ryste følelsen af, at ‘Midnatsmesse’ bider sin tid, indtil den er klar til at levere os den næste klat mening … Efter et stykke tid føles det som om ‘Midnatsmesse’ nøjes med at spille fodbold med os indtil den sidste åbenbaringshandling. ”

  Katie Rife (The A.V. -klubben): ”Til æren komplimenterer‘ Midnatsmesse ’teenage -stenhuggerens åbenbaring om, at nogle dele af Bibelen virkelig er skidt, mand. Den begrænsede serie betragter religion både som en gysersubgenre og som et filosofisk spørgsmål, der blander filmiske hyldest til film som ‘The Exorcist’ med seriøse monologer om tro … I forsøget på at proppe så mange ideer ind i ‘Midnight Mass’ har Flanagan forladt sig selv med et virvar af blandede metaforer. ”

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Oscar -odds for bedste billede Hvad vil vinde? GØR DIN FORudsigelse: Hvad vinder bedste billede?

  Bet Point 500 200 For at gemme din forudsigelse skal du logge ind på Gold Derby. Klik her for at logge ind med eksisterende konto – eller oprette en ny.

  Latest Posts