More

  ‘Survivor 41’ slettet scene: Yase -stammen føles som ‘en flok schlumps’ efter at have kæmpet for at lave ild

  Under premieren på « Survivor » sæson 41 vandt Ua-stammen brandfremstillingsmateriel lige ud af porten og havde ingen problemer med at bygge en brand, hovedsagelig takket være Jairus « JD » Robinson . De to andre stammer, Yase og Luvu, blev straffet og måtte tjene deres værktøjer ved at udpege to medlemmer hver til at bære havvand frem og tilbage for at fylde to store tønder. Yase valgte Xander Hastings og David Voce , mens Luvu gik med Danny McCray og Deshawn Radden . Det, seerne ikke så derhjemme, var bare, hvor hårdt Yase kæmpede for at lave ild, selv efter at de havde tjent deres flint. Se videoen « Survivor 41 » slettet scene ovenfor.

  Xander og Tiffany Seely forsøgte deres hårdeste at lave ild ved gentagne gange at slå flinten med deres kedelige machete. « Det kommer bare til at tage noget tid, » antog Tiffany. « Det er okay. » Videoen blev derefter sjovt skåret til et skud af månen om natten, da Yase -stammen stadig var hårdt på arbejde for at tænde en flamme.

  « Jeg er lidt bekymret, » sagde Xander til kameraet efter timers fejl. »Jeg mener, vi kunne ikke få ild, så virkeligheden styrter ned igen. Jeg var helt ødelagt. Vi ligner en flok schlumps. ”

  Da solen kom op på dag 2, gik Yase -stammen på den igen, og denne gang fandt de succes. Tiffany ramte flinten, og Xander blæste på en lille gnist, som tog ild. Tiffany udsendte et Tom Hanks -i- « Cast Away » -stil skrig af glæde. « Jeg har tændt for vores stamme, » erklærede hun. ”Det var vanvittigt. Det er ligesom et ‘Survivor’ -øjeblik. Jeg er en ildstarter. Ild er liv. Jeg gav dem liv. Jeg bragte dem til denne verden. Og jeg vil tage dem ud. ”

  I sæsonens første immunitetsudfordring tabte Yase og Ua begge og måtte tage ture til stammerådet for at stemme medlemmer af deres stammer ud. Yase stemte enstemmigt for at sende Eric Abraham hjem, mens Ua var mere splittet, men i sidste ende sagde farvel til Sara Wilson . Det efterlod kun 16 castaways, der stadig var i gang med at vinde præmien på $ 1 million.

  Også i afsnittet tog værten Jeff Probst beslutningen om at stoppe med at sige “Kom ind, fyre!” i et forsøg på at være mere inklusiv. Først var alle enige om, at ordsproget var i orden, men derefter udtrykte Ricard Foye fra Ua -stammen sin mening om, at han ikke syntes, at sætningen stadig var passende i 2021. Probst smilede og svarede: ”Jeg er med dig. Jeg vil ændre det. Jeg er glad for, at det var sidste gang, jeg nogensinde vil sige det. ” Tog han den rigtige beslutning? Stem i vores meningsmåling herunder.

  Sørg for at lave dine forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før det næste afsnit sendes på CBS. Du konkurrerer om at vinde evige pralerettigheder og en plads på vores « Survivor » leaderboard. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts