More

  Azah Awasum (‘Big Brother 23’) finale spotlight: ‘David slog Goliath, og jeg kommer til at slå begge disse drenge’

  « David slog Goliath, og jeg kommer til at slå begge disse drenge, » erklærede Azah Awasum i søndagens afsnit af « Big Brother ». « Jeg kommer til at vinde denne sidste HOH, og jeg vil vinde denne kamp. » Den 30-årige salgsoperationsdirektør fra Takoma Park, Maryland er den eneste kvinde tilbage i huset, og hun tager afsted mod Derek Frazier og Xavier Prather onsdagens live sæson 23 finale hostet af Julie Chen Moonves . Læs videre for vores « Big Brother 23 » -finale i fokus på Azah.

  Uanset om det var hendes team, jokerne eller hendes alliance, Cookout, forblev Azah loyal over for hvem hun end arbejdede med i spillet. Som den sidste kvinde, der stod, har Azah bevist, at hendes strategi virker, men hendes vej til enden var ikke altid let. Azah trådte ind i huset med planer om at herske over spillet som en « dyr af alfahønd. » Efter at have indset, at det ikke ville være så let, som hun troede, blev Azah tvunget til at spille under radaren ved at styrke personlige forhold inden for jokerne og slutte sig til Cookout.

  Azah indrømmer at deltage i Cookout var det bedste for hendes spil, fordi andre havde lavet sig større mål end hende, især Kyland Young , Tiffany Mitchell og Xavier. Mens de tre var i gang med et blodbad, kom Azah knirkende ren ud. I mellemtiden holdt hun en lav profil og byggede ægte personlige relationer. Nu er hun overbevist om, at juryen ikke vil tøve med at stemme på deres « bedste ven i huset », Azah.

  En del af Azahs spil var simpelthen at være ærlig og direkte over for mennesker. Uanset om det var at indrømme overfor Xavier, at hun var forelsket i mellemskolen på ham og afviste Derek Xiao s anmodning om at bruge hende som en bonde eller konfrontere Kyland og Tiffany for deres lyssky spilbevægelser, var Azah altid på forhånd. Selvom det forårsagede friktion, vidste alle, hvor Azah stod, og ingen kan kalde hende en slange.

  Da Cookout havde nået den sidste seks, følte Azah absolut glæde. « Hvert lille afroamerikansk barn, der kiggede på fjernsynet, kunne stråle, smile og føle, at de også kunne være en del af dette, » afslørede hun i afsnit 36. Men det øjeblik af glæde sluttede snart, da Cookout blev tvunget til at tænde hver Andet. Fordi Azah havde holdt en lav profil, var hun ikke øverst på hitlisten. Tiffany var det første medlem, der sendte pakning, hurtigt efterfulgt af Hannah Chaddha .

  Azah spillede et ærligt spil, indtil hun løj for Hannah efter at have vundet HOH i sæsonens første dobbelt udsættelsesepisode. Hun er stadig fast, at målretning mod Hannah var det, hun skulle gøre for at komme til slutningen af ​​dette spil. Takket være Azahs spil under radaren sad hun ikke engang på blokken, før der kun var fire spillere tilbage i huset. Derefter sikrede hun sin plads i de sidste tre på grund af det forhold, hun havde brugt hele sommeren på at bygge med Big D.

  « Jeg spillede det mest autentiske, loyale og ærlige spil i huset, » sagde Azah i Dagbogslokalet. ”Det holdt mig sikker hele sæsonen. ‘Big Brother’, der har sin første afroamerikanske vinder, er utrolig vigtig for mig, og jeg vil have, at vinderen skal være mig. Jeg kommer til at bruge de $ 750.000 til at købe mine forældre et hus, og det er det, der holder mig motiveret. Jeg kan visualisere og se mig selv vinde. Jeg føler, at jeg kommer til at vinde. Jeg kan ikke forklare det, men jeg føler, at jeg kommer til at vinde. ”

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts