More

  ‘Big Brother 23’ finale forudsigelser: Xavier Prather er odds-on vinder med stor margin

  Den 29. september afgør en jury bestående af ni utilfredse udsendte, hvilken spiller der vinder den historiske 23. sæson af « Big Brother » og samtidig bliver den første sorte vinder og $ 750.000 rigere. Vi har allerede spekuleret i, hvordan nævningene vil stemme i de tre mulige Final 2 -scenarier, og forudsigelserne stemmer overens med disse tanker. Ifølge Gold Derbys sidste forudsigelser er Xavier Prather den mest sandsynlige mester med 2/13 odds. Azah Awasum kunne trække en choker ud, men vi har kun 13/1 odds, der favoriserer dette resultat. Derek Frazier er den mindst sandsynlige vinder, dog ikke langt efter Azahs chancer, med sine egne 16/1 odds.

  Vejen til at vinde kan ikke bestemmes, før de sidste to dele af den sidste Head of Household -konkurrence afholdes. Xavier vandt del 1 og fik sin plads i del 3, men vi ved ikke, hvem han møder, før finalen sendes. Azah og Derek går head-to-head i del 2, og vinderen konkurrerer mod Xavier live om retten til at vælge, hvem de sidder ved siden af ​​juryen. Da vi er blevet gjort velbevidste af spillerne selv, hvis Xavier vinder, vil han smide Azah ud, ligesom Derek vil gøre det, hvis han vinder. Hvis Azah vinder, vil hun sandsynligvis smide Xavier ud for chancen for at sidde ved siden af ​​Derek i slutningen.

  Fordi det ser ud til, at Derek går til Final 2, uanset hvordan kompeterne spiller, er det fornuftigt, at han er den mest sandsynlige spiller til at indtage andenpladsen med et førende odds på 2/7. De få mennesker, der sandsynligvis forudsagde, at Derek ville vinde, har muligvis placeret Azah som hendes andenplads, da hun har 4/1 odds for at blive nummer to i forhold til de 52/1 odds, Xavier kan prale af. Langt de fleste forudsigere tror, ​​at Azah ender på tredjepladsen med 2/5 odds for hende der. Derek på 11/2 og Xavier på 13/2 kører hals og nakke.

  Som spekuleret ville den eneste konkurrencedygtige og potentielt uforudsigelige finalekamp, ​​vi kan forestille os, være mellem Azah og Derek. I det scenarie står vi tilbage med to spillere, der stort set nåede til ende på spil under flydende stil under radaren. Selvom Derek måske synes, at han har spillet meget mere aggressivt end Azah, har han ikke det, og juryen fra hans jævnaldrende vil ikke tillade ham at kræve kredit for deres egne præstationer. Azah vil have mestret to HOH -comps for at komme til finalen, mens Derek vil have vundet en total på nul comps, men hverken var instrumentale eller centrale stykker i udsættelsen af ​​andre i spillet.

  Hvis vi tager vores nuværende forudsigelser til pålydende, er det mest sandsynlige resultat, at Xavier vinder med Derek som andenplads og Azah som den niende og sidste dommer, der slutter på tredjepladsen. Tror du, at det er sådan, tingene ryster i aften? Hvis ikke, skal du lyde i kommentarerne om, hvordan du tror, ​​at de tre sidste spiller, og hvilke jurymedlemmer, du tror, ​​vil være afgørende for, hvem der vinder « Big Brother 23. »

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts