More

  ‘Big Brother 23’ -spoilere: Azah og Big D forsøger at hash deres sidste 2 fejde ud og går ingen steder, virkelig

  Husk hvordan Derek F . sagde han ikke ville tale med Azah resten af ​​spillet på « Big Brother 23 »? Ja, det holdt ikke.

  De tidligere (?) BFF’er tilbragte tirsdag, den sidste hele dag i huset, med at genopfriske deres fejde og ikke rigtig presse noget. De blev bare ved med at sige det samme: Azah er såret over at Big D bagatelliserer hende og siger, at han bar hende hele tiden, og Big D er såret, fordi han har gjort så meget for hende og i spillet, og hun kommer til at skære ham i tredje. Skyl og gentag. Han føler sig forrådt og spillet, yada yada. Skyld-turen er reel.

  De tog en middagspause, hvor Azah foreslog en idé: Mens de slapper af med Xavier : De spørger Big D, hvem han vil sidde ved siden af ​​i sidste to, og hvis personen vinder, tager de ham. Hvis den anden vinder, ville de tage den anden person. Se, Azah virker som en dejlig person, men vi har altid vidst, at gameplay ikke var hendes stærke side. Dette er en frygtelig idé, fordi alle ved, at Big D vil have X, så intet ville være anderledes. X skød tilfældigt ned og begyndte at lure om Big D’s ret, og hvordan han skyldfælder Azah.

  »Det er retten for mig. Vi sagde i de sidste fire, den eneste person, der fortjente at være i sidste tre, er den person, der vandt konkurrencerne, ”sagde X og tilføjede Big D:“ Du har ikke vundet en konkurrence for at få dig til at tjene din plads i de sidste to stole. ” Han fortalte Azah, at Big D skyldfølelse var « uretfærdig » siden hun vandt del 2. Han bemærkede derefter, at Big D vidste, at Kyland ville tage X til sidste to og ikke havde et problem med det, men nu er hans trusser alle i et twist, fordi Azah måske tager X. Jeg tror, ​​vi alle ved, hvad forskellen er her.

  « Hele denne ‘jeg kan ikke tro, Azah ikke ville tage mig’ irriterer mig. Hvis Ky var her, ville han banke på mig for at slå [Ky] på grund af vores aftale. Han havde det helt fint med virkeligheden i Kyland, der tog mig. Nu hvor det er dig, er det et problem? ” X sagde. “Hvis du alle er til for denne kvinders empowerment og kvinder, der gør, hvad de skal gøre, hvorfor er det OK for en mand at forråde dig – ikke engang forråde dig, men hvorfor er det OK for en mand at kassere dig, men ikke OK for hende til? »

  Neglet det. Sig det til hans ansigt næste gang. Azah og Big D kom igen til endnu en meningsløs genopblussen af ​​deres sider. Denne gang involverede tårer fra Big D. Han undskyldte for alt, hvad han har sagt eller gjort, der har bagatelliseret hende, men det vendte uundgåeligt tilbage mod, hvordan han blev såret, hvad hans præstationer var, hvordan han kunne have holdt Ky og mere skyldfrysning. « Hvis jeg havde sendt dig hjem i sidste uge, hvordan ville du så have set på mig? » spurgte han. « Jeg tror, ​​du ville have været som, ‘Den person, der sagde, at de havde min ryg, havde ikke min ryg.’ Jeg har altid sørget for med mine handlinger at være der for dig. »

  Virkelig, hvis du har hørt en af ​​disse samtaler, har du hørt dem alle. Big D sagde, at han vil nyde deres sidste timer i huset, så de ikke ser tilbage på en « frygtelig dag. » Men skyldturen arbejdede på Azah, som følte sig revet igen. Hun fortalte X, at hendes sind var « forvirret », og hun ved ikke, om det er den rigtige beslutning at tage X. X fortalte hende at gøre, hvad hun vil, og påpegede, at Big D bare spiller skyld-trip-kortet nu. Azah, der havde fortalt X, at hun var cool med, at han tog Big D, sagde, at hun ikke var motiveret af penge og ville tage en beslutning, hun kan leve med. « Hvis jeg træffer denne beslutning om mig, tager jeg Big D, fordi jeg føler, at jeg kan vinde mod ham, » sagde hun til X. « Jeg ved ikke, hvorfor dit spil giver genklang hos mig, og jeg føler ikke, at du skal være tredje . ” Azahs mål er at tildele fortjeneste, ikke at vinde, hvilket er vildt, når du er i de sidste tre af « Big Brother », et spil.

  Resten af ​​natten var chill, som normalt hvordan de sidste dage i spillet er. Azah gjorde det ikke klart, hvad hun besluttede, men det lyder som om, at hun stadig hælder til at tage X. Der er stadig onsdag morgen og eftermiddag, hvor hun kan overveje tingene. Alt dette er selvfølgelig irrelevant, hvis X vinder del 3, hvilket sandsynligvis vil ske.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts