More

  ‘Big Brother 23’ -spoilere: Big D har på en eller anden måde formået at få tanken til sit eget spil

  Forvent faktisk det uventede. De sidste dage op til finalen er normalt et kedeligt ventespil, men vi får noget sidste minuts drama på « Big Brother 23 » med tilladelse fra Derek F.

  Big D havde virkelig det hele klar. Han ville aldrig vinde mod Azah eller Xavier , på trods af hvad stemmerne i hans hoved fortæller ham, men han var den perfekte sidste to ged og havde en af ​​de mest låste finaler to pletter nogensinde, fordi både Azah og Xavier ville tage ham, hvis de vandt del 3 i den sidste HOH. Nå, måske ikke længere. Og Big D gjorde det for sig selv. Han har været en pik mod Azah, siden han i sidste uge hævdede, at han har båret hende så langt, og disse spændinger blev kun forværret, efter at hun vandt del 2 af HOH. Hun har aldrig tøvet med at tage ham, men Big har gentagne gange ønsket forsikringer fra Azah, hvilket frustrerer hende, og som vi alle ved, tror han ikke, at han kan slå hende, fordi han tror, ​​at alle juryens kvinder ville stemme på hende. De stødte sammen mandag formiddag og genopstødte dette og gik ingen steder. Senere fortalte Big D hende, at han synes, hun skærer ham mellem manglen på forsikringer og hendes hygge -sessioner med Xavier, som « grumser » hende.

  Mandag aften talte Azah med, at hun stadig skulle bede om det, men hun tænker nu på at tage X til sidste to, hvis hun vinder del 3. Hun ved, at alle vil kalde hende sindssyg, men hun forklarede, at Big D fortalte hende det han bar hende, og at hun ikke fortjener at sidde i en af ​​de stole, virkelig ramte hende på en eller anden måde. »Jeg synes ikke, at X skal være tredje. Det gør jeg bare ikke, ”sagde hun og tilføjede, at hun ikke ved, om hun har fået oplyst, at hun ikke vil tage“ min bedste ven ”. Azah, pige, BFF’er behandler ikke hinanden sådan.

  Azah fortalte X og Big D dette – og understregede, at hendes beslutning ikke er sat endnu, men sørgede for at påpege sidstnævnte, at han gjorde dette mod sig selv. « Samtalen om, hvorvidt jeg fortjener at være her eller ej, jeg tror, ​​det ramte lidt i mig, » sagde hun. « På dette tidspunkt ville jeg ikke føle mig godt tilpas med, at X var tredje efter alt det arbejde, han har udført. » Stor D mmhmm-ed lidt og sagde derefter, at han ikke vil kysse nogens røv, fordi hans cv taler for sig selv. Du mener nul sejre? Han gik også til det lette angreb igen og anklagede hende for at have taget en følelsesmæssig beslutning på grund af hendes forelskelse i X.

  Big D ventede derefter til X, hvilket er sjovt, fordi han absolut ikke er klar over, at han tæver til X om Azah muligvis tager ham, når X vil have Azah til at tage ham. Big D’s hele rant var mere nonsens om, hvordan han bar Azah, og han fortjener dette mere, hvordan han ikke skulle have skåret Kyland (selvom han ville være i denne nøjagtige situation, fordi Ky altid ville tage X ), hvordan han « blev spillet », og han lovede ikke at tale med Azah resten af ​​kampen. Og du ved, at han mente det, fordi han flyttede ud af deres Jokers soveværelse.

  X tjekkede ind med Azah, der fortalte sin side af historien som et rationelt menneske. X fortalte Big D’s rant og noterede hullerne i alle hans argumenter. « Det er svært at sige, at du bærer nogen og derefter forventer, at de bærer dig, » sagde han. Boom.

  Så ja, vi har måske været vidne til en af ​​de mest spektakulære flamme i « Big Brother » -historien. Det eneste Big D skulle gøre var at sidde og slappe af i et par dage og vente på, at den, der vandt, skulle vælge ham onsdag. Men nej, kan ikke lade godt nok være alene. Som min ven Gunnar Stahl ville sige:


  via GIPHY

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts