More

  ‘Dancing with the Stars’ Cheryl Burke føles ‘underligt normal’: ‘Hvis jeg ikke blev diagnosticeret med COVID, kunne jeg helt øve’

  Cheryl Burke er på bedringens vej efter at have fået diagnosen et gennembrudstilfælde af COVID-19. Mens proffsen « Dancing with the Stars » følte sig « rundown » på vej til at tage en PCR -test søndag, føler hun sig nu meget bedre og ønsker, at hun kunne være tilbage i studiet med Cody Rigsby .

  « Mærkeligt nok har jeg det fint, ligesom jeg føler mig underligt normal, » sagde hun til « Access Hollywood » efter mandagens show. ”Jeg er lidt overbelastet. I går ramte jeg helt sikkert temmelig hårdt, men temmelig hårdt, som at jeg ikke er på hospitalet, gudskelov, ikke sandt? Men jeg var overbelastet, jeg havde lidt ondt. Jeg fik en god nats søvn i nat, så jeg har det fint. Jeg vil sige, at hvis jeg ikke fik diagnosen COVID, kunne jeg øve mig fuldstændigt, men det er naturligvis ikke tilfældet desværre. ”

  Burke skal karantæne i 10 dage, hvilket tvinger hende til at gå glip af to « Dancing » -afsnit. Hun og Rigsby fik lov til at forblive i konkurrencen, og dommerne kritiserede øvelsesoptagelser af deres salsa mandag aften, hvilket gav dem en score på 24 ud af 40. Burke og Rigsby, der blev hjemme, da han var en tæt kontakt, zoomede ind i showet for at få deres score og lære, at de er kommet videre til uge 3. Under showet sagde Burke, at hun var « taknemmelig for, at jeg blev vaccineret » og « følte sig ok ».

  I uge 3, også kaldet Britney Week, vil Burke lære Rigby deres cha-cha-rutine via Zoom, mens han øver med en midlertidig pro. En kæmpe Britney Spears stan, Rigsby kan ikke vente med at hylde « mit nummer et for altid og altid. » « Jeg er glad for at gøre hende stolt og repræsentere hende godt, og jeg er bare så begejstret for bogstaveligt talt at leve min Britney Spears VMA -performance -fantasi, som jeg har drømt om at gøre siden jeg var – jeg ved det ikke – 12, » flød han.

  Og efter « rutsjebanen » i denne uge er Peloton -instruktøren klar til at « lægge dette kapitel bag os og bare blive ved med at sende den gode energi og kærlighed til Cheryl, da hun gennemgår denne COVID -diagnose. »

  « Dancing with the Stars » sendes mandage kl. 8/7c på ABC.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts