More

  Derek Frazier (‘Big Brother 23’) sidste rampelys: ‘Jeg fortjener at vinde $ 750K mere end nogen anden her i huset’

  Derek Frazier , også kendt som Big D, er søn af bokslegenden Joe Frazier , men han ville skære sin egen arv ud i « Big Brother » -huset. Den 29-årige sikkerhedsofficer fra Philadelphia vandt ikke en eneste konkurrence hele sommeren, men han mener stadig, at han dominerede spillet. Uanset om fans er enige med ham eller ej, har Big D gjort det til de sidste tre og vil møde Azah Awasum og Xavier Prather onsdagens live -sæson 23 finale, hostet af < stærk> Julie Chen Moonves . Læs videre for vores « Big Brother 23 » finale spotlight på Derek.

  Big D kom ind i huset i håb om at repræsentere ikke kun sorte mennesker, men også LGBTQ+ -samfundet og overvægtige mennesker, der måske havde følt, at de ikke kunne konkurrere på CBS reality -tv -programmet før. « Jeg vidste, at jeg ikke ville være et dyr, så jeg stolede på mit sociale spil, » afslørede han i afsnit 36.

  « Jeg synes bestemt, at mit sociale spil er et af de bedste i ‘BB’ -historien, » pralede Big D. « Hvorfor vil du gerne slippe af med den person, der har det sjovt? » Endnu vigtigere var, at han vidste, at han skulle stole på allierede for at holde ham i sikkerhed. Ved hjælp af sin charme og personlighed begyndte Big D at opbygge stærke forbindelser på dag 1. Hans første skridt var en sidste to -aftale med Brandon « Frenchie » French , hurtigt efterfulgt af yderligere to sidste aftaler med begge Kyland Young og Xavier.

  Big D indrømmer at have været lidt forelsket i hver af hans sexede partnere gennem hele spillet, men han ville virkelig arbejde med dem, fordi de var hårde konkurrenter, der kunne beskytte ham. Udover at arbejde med de stærkeste mænd i huset dannede Big D en dyb forbindelse med sin medjoker, Azah. Så selvom Big D aldrig vandt en enkelt konkurrence hele sommeren, gjorde det ikke rigtig noget, for han var altid « god » med HOH.

  Vigtigst af alt kom Big D ind i spillet med det mål at blive den første sorte vinder. For at få dette mål til at ske, hjalp Big D med at danne Cookout og arbejdede derefter for at sikre, at ingen uden for alliancen ville finde ud af, at de arbejdede sammen. Cookout var i stand til at dominere sommeren uden at nogen fangede op, før de allerede var blevet sendt pakning, men det var ikke altid glat.

  I løbet af sommeren havde Big D et omstridt forhold til især et medlem af hans alliance, Tiffany Mitchell . De to stødte på hovedet ved flere lejligheder, og Big D indrømmer, at de havde svært ved at arbejde sammen. På et tidspunkt overvejede han endda at opgive Cookout på grund af hans manglende evne til at tolerere hende. Til sidst sejrede køligere hoveder, og Big D vidste, at de skulle holde sammen for at nå deres fælles mål om at få Cookout til de sidste seks.

  « Da vi kom til de fire sidste, var valget om at smide Kyland mit største og sværeste træk, » erklærede Big D fra Diary Room. ”På grund af mine personlige relationer er jeg perfekt indstillet til at være i de sidste to stole på finaleaften. Jeg tilbragte over 80 dage med at spille det perfekte sociale spil, og jeg fortjener at vinde $ 750K mere end nogen anden her i huset.  »

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts