More

  Jimmy Kimmel går på spil for vittigheder om Trumps hemmelige koloskopi

  Jimmy Kimmel åbnede tirsdagens « Jimmy Kimmel Live » med nogle vittigheder om Donald Trumps koloskopi, som han ikke fik at vide, da det skete, fordi den tidligere præsident angiveligt holdt det hemmeligt. Som et resultat af hans underfuge blev Kimmel og hans sene modparter forhindret i at fortælle vittigheder om det, da proceduren fandt sted under Trumps præsidentperiode.

  Den tidligere pressesekretær i Det Hvide Hus, Stephanie Grisham, udgav for nylig en bog om hendes tid i Trump -administrationen, « Jeg tager dine spørgsmål nu », der indeholder nogle af de mest sladderagtige afsløringer om Trump endnu. Den ene, han klipper tilsyneladende sit eget hår med en kæmpe saks. To, efter at Stormy Daniels -anklagerne kom frem, ringede Trump til Grisham for at fortælle hende, at Daniels ’beskrivelse af hans penis var unøjagtig. Tre, det Hvide Hus angiveligt havde en fyr, hvis job det var at spille Trumps yndlingsprogrammelodier for at berolige præsidenten, da han havde et temperament.

  Men den sjoveste åbenbaring, i hvert fald for Kimmel, er den tilsyneladende sandhed om, hvad der skete den dag for et par år siden, da Trump tog en mystisk, ubeskrevet tur til hospitalet, og folk troede, at han måske havde fået et hjerteanfald eller et slagtilfælde . Det viser sig imidlertid, at han gik til en koloskopi, som han fik uden bedøvelse, af to grunde: han ønskede ikke at overføre magten til Mike Pence, mens han var bevidstløs, og han ville ikke blive gjort til grin med på sent nat-tv.

  “Jeg må sige, det giver mig stor tilfredshed som talkshow-vært om aftenen at vide, at han valgte at holde sig vågen, mens de skruede hans inderbor med en kloakslange specifikt, fordi han ikke ville have, at vi gjorde grin med ham, ”sagde Kimmel. « Jeg har det godt. Og jeg føler mig også snydt. For når en præsident – især denne præsident – får en koloskopi, er det min pligt – det er rigtigt, pligt – at lave vittigheder om det. ”

  Så Kimmel leverede nogle « kontraktmæssigt og etisk forpligtede » Trump -koloskopi -vittigheder.

  « Præsidenten tog til Walter Reed for en koloskopi i dag, » åbnede Kimmel. « Det tog et stykke tid, fordi lægen ved et uheld holdt kameraet i munden. » Ba-dum-tss!

  « Så snart de tændte kameraet, vendte Trump sig om og sagde ‘Hey doc, hvordan er bedømmelserne?' »

  « Præsidentens læge besluttede at planlægge denne procedure, efter at Det Hvide Hus -toilet dræbte sig selv. »

  « Det var en god ting, Trump havde gjort dette, fordi de fandt to kræftpolypper » – et foto af Don Jr. og Eric Trump blinkede hen over skærmen – « blev fjernet med det samme. »

  « Lægerne sagde, at det sværeste ved at give Trump en koloskopi var at få kameraet omkring Mike Pence’s næse. »

  Og endelig, ”Men Trump syntes, at det gik godt. Han fik en perfekt rapport. Bagefter sagde hele det medicinske team, ‘Wow, sikke et utroligt røv -!’  »

  Vittighederne var forældede, men det var katartisk. « Han gav os en koloskopi i cirka 4 år, det er på tide, at vi giver den tilbage til ham, » sagde Kimmel.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts