More

  JoJo Siwa afslører, hvad Derek Hough sagde til hende, efter at han blev buet for sin ‘rigtige’ kritik af ‘Dancing with the Stars’

  “Dancing with the Stars” har igen et (begrænset) studieappublikum i sæson 30, og hvis der er en ting, du kan regne med fansene for, er det unødvendig bukken af ​​konstruktive, fair kritik fra dommerne, der faktisk er nyttige for berømthed.

  Efter JoJo Siwa og Jenna Johnson s peppy cha-cha i mandags, rådede Derek Hough hende til at lære at udnytte sin energi i sine rutiner. ”Jeg tror, ​​at med dig er mere mere, ikke sandt? Men nogle gange, især ved siden af ​​hinanden, er mere ikke mere. Du er nødt til at indeholde den energi en lille smule. Det kan blive lidt vildt og miste bevægelseskvaliteten. Og jeg ved det, fordi du er en danser – sagde han, før han begyndte at bukke og skar ham af. Bruno Tonioli var enig med Hough – og det samme gør Siwa og Johnson.

  ”Jeg klarer mig rigtig godt med ting, jeg har fået at vide før i mit liv. Jeg har det rigtig godt med dem, og det er noget, jeg har fået at vide meget i mit liv, ”sagde Siwa til“ Entertainment Tonight. ”

  Alumnen « Dance Moms » delte derefter en udveksling, der skete mellem hende og Hough i den kommercielle pause før eliminering. ”Derek kiggede på mig og var som [ signalering ]. Han havde et øjeblik, og han sagde dybest set som: ‘Jeg vil ikke have, at du skal tro, at det, jeg sagde, betyder, at du gjorde det dårligt,’ « afslørede Siwa. « Fordi han ved, at sådan vil min hjerne automatisk fungere, og den var ægte, f.eks. ‘Du gjorde godt.' »

  Johnson tilføjede, at Hough – der gav dem en 7, hvilket bidrog til deres score på 31 for ugen, den næsthøjeste i natten – har « ret i en vis forstand », hvortil Siwa sagde: « Selvfølgelig. » « Vi arbejder på det i alle vores øvelser – at kontrollere den energi eller bare sætte den på forsætlige steder, » sagde Johnson. « Så jeg er spændt på næste uge, fordi jeg føler, at vi virkelig kan tage den kritik og arbejde videre med dem. »

  I Britney Week vil parret danse til Britney Spears ’ikoniske debutsingel“ Baby One More Time ”. “Britney er en legende,” hviskede Siwa. ”Jeg var faktisk så heldig at se hende optræde i Vegas, og efter at have set det show, var jeg ligesom:‘ Det er en performer. ’Det er en ægte, sand performer, og det er noget, jeg elsker, og jeg synes er så respektfuld om hende. ”

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts