More

  Seth Meyers håner Rudy Giuliani for at blive udelukket fra Fox News

  Mandagens « Late Night » vendte Seth Meyers tilbage til sit yndlingsmål for latterliggørelse, Rudy Giuliani. Den tidligere borgmester og vanærede advokat og hans søn Andrew blev efter sigende begge forbudt at optræde på Fox News i tre måneder på grund af ærekrænkelsessager mod Giulianis og Fox News fra Dominion og Smartmatic over løgne om deres stemmemaskiner.

  “De forbød Rudy fra Fox News? Det er som at forbyde en skildpadde fra sin skal, eller som at forbyde skildpadden fra Nike -butikken, «spøgede Meyers, da et foto af Turtle fra » Entourage « blinkede på skærmen.

  « Glem interviewene, hvis han er udelukket fra Fox News ‘grønne lokaler, hvor skal han så sove? » Spekulerede Meyers. »Han kan ikke vende tilbage til sit eget sted. Feds’erne tog sandsynligvis hans seng, da de slog til i hans lejlighed, fordi han kendte Rudy og skrev inkriminerende noter på sine ark, da han ikke kunne finde papir.  »

  Fox benægtede, at Giuliani var forbudt, men den egentlige grund til, at han ikke er på netværket, er så meget mere smertefuld for ham. Han er ikke teknisk forbudt, Fox News vil bare ikke have ham, fordi han ikke er « relevant », siger en kilde tæt på netværket til Deadline.

  « Jeg ville bruge det gamle showbiz -udtryk og sige, at Rudy ikke kan blive anholdt, men jeg er ret sikker på, at han kan blive anholdt, » slog Meyers til. “Jeg mener, for fanden, det er én ting at forbyde ham, fordi du er bange for Dominion -retssagen, men at fortælle ham, at du bare ikke vil have ham mere? Det er som at bryde med en kæreste og sige til ham: ‘Nej, det er ikke fordi min mor ikke kan lide dig! Du er grim og dårlig til sex. ’”

  Meyers sagde, at det er vigtigt at huske, at Giuliani er en rigtig person med virkelige følelser, ikke « en fiktiv nisse italienske bedstemødre truer børn med, hvis de ikke børster tænder », og Giuliani var tilsyneladende dybt såret, da han fandt ud af, at Fox News ikke ‘t ønsker ham mere – hvilket tilsyneladende skete dagen før han skulle optræde på « Fox & Friends » for at fejre 20 -årsdagen for 9/11. Meyers spekulerede i, at det var derfor, Giuliani virkede så « ude af slagsen » under den vandrende tale dagen efter, hvor han uanfægtet benægtede at have bånd til prins Andrew.

  Eller måske, spekulerede Meyers, Fox News droppede Giuliani, fordi han er en ustabil fabrikatør, der siger inkriminerende ting, hver gang han går på tv. Eller måske er det en økonomisk og juridisk beregning, fordi han gik på Fox og spredte valgsvindelsløgnen, der har fået Fox i potentielt meget dyre juridiske problemer.

  Som Meyers jokede efter at have spillet et klip af et særligt frygtindgydende Giuliani -interview på Fox News: « Hvis du var på et fly ved siden af ​​en person, der talte sådan, ville du bede ledsageren om en faldskærm. »

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts