More

  Xavier Prather (‘Big Brother 23’) finale spotlight: ‘Jeg nægter at blive nægtet, hvad jeg har arbejdet så hårdt for’

  På vej ind i « Big Brother » -huset vidste Xavier Prather , at folk ville målrette ham på grund af hans atletiske opbygning. Den tidligere kollegiale basketballspiller valgte at skjule sin identitet som atlet og advokat og sagde i afsnit 36, « Jeg var nødt til at gøre alt, hvad jeg kunne for at minimere min trussel. » Xaviers strategi gav pote, og nu møder den 27-årige advokat fra Milwaukee Azah Awasum og Derek Frazier onsdagens finale i sæson 23, hostet af Julie Chen Moonves . Læs videre for vores « Big Brother 23 » finale spotlight på Xavier.

  Xavier vidste også, at den bedste måde at beskytte sig selv i « Big Brother » -huset var gennem alliancer. På dag 1 indgik han en sidste to -aftale med Derek F. (Big D), og han sluttede sig også til en uge 1 -alliance dannet af Brandon “Frenchie” French kaldet slagteriet. Senere var Xavier en del af Royal Flush -alliancen bestående af medlemmer fra Kings and Queens -holdene sammen med Derek Xiao fra esserne. Selvfølgelig var den vigtigste alliance, han sluttede sig til, ingen ringere end Cookout.

  Som sort mand i Amerika var Cookout -missionen ekstremt vigtig for Xavier, fordi « repræsentation betyder noget. » Missionen var at sikre, at « Big Brother » kronede den første sorte vinder, og Xavier føler, at han var limen, der holdt denne dominerende alliance sammen. Da temperamentet blussede og medlemmer i Cookout kæmpede, brugte Xavier sin rolige opførsel og mæglingsevner til at glatte tingene over.

  Udover at spille et godt socialt spil denne sommer, var Xavier meget strategisk omkring, hvordan han konkurrerede. At konkurrere tidligt i kampen var afgørende for ham for at opretholde et « lavt trusselsniveau ». Han ville også tidligt vinde en HOH -konkurrence for at etablere relationer til de andre husmænd og sikre, at de kunne stole på ham, når han var ved magten. I uge 3 vandt han sin første HOH -konkurrence og målrettede Brent Champagne , hvilket gjorde det muligt for ham at opnå fordel ved huset og sikre, at intet medlem af Cookout ville blive smidt ud.

  Selvom det kan virke som om Xavier har sejlet igennem denne CBS reality -tv -konkurrence, er tingene ikke altid gået hans vej. Han stod over for huggeblokken fem gange i løbet af sommeren, men vandt konkurrencer, når han havde brug for det. Ved to separate lejligheder trak Xavier sig ud af blokken ved at vinde den gyldne kraft i Veto. Ofret for en af ​​disse sejre var Alyssa Lopez , siger en allieret, Xavier, var den sværeste at se gå ud af døren. Efter hendes udsættelse havde Cookout opnået sin mission om at nå de sidste seks.

  Da kun Cookout var tilbage, erklærede Xavier, at han endelig spillede et individuelt spil. Han havde allerede to sidste aftaler med Big D og Kyland Young på plads. Dernæst fokuserede Xavier på at fjerne sin største trussel mod at vinde hovedpræmien, Tiffany Mitchell . « Jeg var i stand til at overbevise Kyland om at målrette mod Tiffany i løbet af sin HOH -uge, » forklarede Xavier fra Diary Room. ”Desværre måtte Hannah [ Chaddha ] gå videre. Det satte mig op, så begge mine sidste to aftaler med Big D og Kyland forblev i de sidste fire. ”

  Under de sidste fire vandt Xavier sommerens sidste almindelige HOH -konkurrence og den vigtigste Veto. Han brugte sin magt til at overbevise Big D om at smide Kyland ud og eliminere endnu en stor trussel fra spillet. « Mit ønske om at vinde i denne sæson er at hylde min afdøde bror, » har Xavier forklaret. ”Min bror gik kort før jeg kom ind i‘ Big Brother’ -huset, og han efterlod sig en søn. Jeg lovede min bror, at så længe jeg var i nærheden, ville hans søn have ingenting. På dette stadie af spillet er tab ikke en mulighed. Jeg nægter at blive nægtet det, jeg har arbejdet så hårdt for. ”

  Sørg for at komme med dine « Big Brother » -forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før udsendelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om at vinde et Amazon -gavekort på $ 100 og en plads på vores « BB23 » -liste. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts