More

  ‘Big Brother 23’s’ Azah på Big D sagde, at han bar hende: ‘Det er bare noget, jeg synes, han skulle korrigeres om’

  Azah Awasum var en comp væk fra at vinde den sidste HOH på « Big Brother 23 » for at sikre sig en plads i de sidste to, men hun rodede op på det allerførste spørgsmål, ironisk nok, om hendes kollega Joker -pige Britini D’Angelo . Xavier Prather vandt sidste HOH, tog Derek Frazier til sidste to og vandt derefter kampen 9-0 for at blive showets første sorte vinder.

  »Jeg føler, at det er alt, hvad jeg kan være: Vær i fred. Jeg prøvede mit absolut bedste. Og hvordan jeg ser på tingene er, hvis det ikke er beregnet til dig, det er ikke beregnet til dig, ”siger Azah til Gold Derby ( se ovenfor ). ”Jeg er glad for vinderen. Jeg synes, det er yderst velfortjent. ”

  Efter at være blevet smidt ud på tredjepladsen, afgav Azah en af ​​de ni enstemmige stemmer for, at X kunne vinde, hvilket næppe var chokerende, da hun tidligere på ugen besluttede, at hun ville tage X til sidste to over Big D, efter at sidstnævnte havde fornærmet hendes gameplay og hævdede, at han havde båret hende. X ville være hårdere at slå, men hun følte, at han ikke fortjente at slutte på tredjepladsen.

  ”Min tankeproces skiftede i den forløbne uge. Jeg begyndte at tænke mere på, hvad denne sæson repræsenterer, hvad det betyder, og hvem jeg følte virkelig spillede spillet generelt rigtig godt og med integritet. Med det sagt, selv før mig selv, var jeg nødt til at sætte ham, ”forklarer Azah. “Det er noget, der uden en anden tanke, hvis du havde spurgt mig for uger tilbage, sandsynligvis ville have været et andet svar, men da det kom ned til de sidste tre, begyndte der mange spørgsmål i mit hoved, og jeg ville Sørg virkelig for, at da dette er et så indflydelsesrig, historisk øjeblik, kårer vi en velfortjent vinder. ”

  Azah præciserer, at hun havde lyst til at vinde, men hvis hun ikke vandt, « ville jeg ikke have det rigtigt bare at gøre, hvad jeg skal gøre for at vinde. » Denne epifani kom under hendes argumenter med Big D om, at han bar hende og deres sidste to situation. « Jeg tror, ​​at selvom det var et sårende øjeblik, var det et lærerigt øjeblik, fordi jeg oprindeligt blev såret af det udsagn, men det var det, der virkelig fik mig til at tænke på dette spil, » siger hun.

  Med hensyn til hvorfor hun tror, ​​at Big D mener, at han bar hende, føler Azah, at det har noget at gøre med, at han frivilligt var en bonde over hende i uge 6. ”Måske kunne det have haft nogle dvælende tanker … med den beslutning, han tog, han følte, at han havde båret mig og mit spil. Jeg er en, der har haft usikkerhed i mit spil hele tiden, men da jeg kom tættere og tættere på slutningen, da jeg begyndte at vinde, da jeg virkelig begyndte at hjælpe mine alliancemedlemmer og hjælpe med at træffe beslutninger, så jeg fordelen ved, at Jeg havde lavet, ”siger hun. “Hvert enkelt medlem af alliancen … blev ikke båret af en anden. De gjorde alle en indsats og gjorde noget. Det er bare noget, jeg synes, at han havde brug for at blive rettet op på. ”

  Tag her til vores interviews med Xavier, Derek F. og AFP -vinderen Tiffany.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts