More

  ‘Big Brother 23’s’ Derek F .: ‘Jeg vidste, at jeg ikke ville slå X’

  Big D talte et stort spil på « Big Brother 23 », men da det kom til stykket, vidste han, at han ikke ville slå Xavier Prather for at vinde $ 750.000 onsdag. »Jeg kan ikke lyve. Jeg vidste, at jeg ikke ville slå X, og jeg vidste, at X fortjente det. Selvom jeg havde en nøgle, havde jeg vendt Xs navn, for at være ærlig, siger Derek Frazier til Gold Derby (se ovenfor). ”Jeg vidste, at han fortjente det, men jeg vidste bestemt, at jeg fortjente andenpladsen. Jeg ville have min andenplads, ok? ”

  Han tilføjer: ”Det føles fantastisk! Jeg er så glad. Det fortæller mig virkelig, at hej, jeg lagde en plan og gennemførte den, så jeg er meget, meget glad. ”

  Big D fik ikke en eneste stemme fra de ni jurymedlemmer, hvilket heller ikke overraskede ham i betragtning af hans tomme komp -CV. »Den jury blev solgt i konkurrence. De var alle konkurrenter, ”siger han. ”Jeg lavede mad, jeg gjorde rent, jeg dansede, jeg underholdt og sørgede for at spille bag kulisserne for at lade andre mennesker skinne. Og jeg tror, ​​at juryen allerede var solgt videre: ‘Vi skal være en konkurrent! Den, der er en konkurrent, vinder! ’Jeg vidste, at jeg ikke havde [nogen] sejre, der var ingen måde, jeg ville få en stemme.”

  Da han tabte de to første dele af den sidste HOH, måtte Big D stole på enten Xavier eller Azah Awasum for at tage ham til sidste to. Han havde tilsyneladende set indbyrdes mellem hans sidste to -aftale med X og at være BFF’ere med Azah, men den sidste uge tog en dramatisk drejning. Efter at Big D havde fortalt Azah, at hun ikke gjorde noget i spillet, og han havde båret hende, begyndte hun i stedet at overveje at tage Xavier til sidste to i stedet og bekræftede, at hun ville have gjort det, efter hun blev smidt ud onsdag.

  Mens deres kamp blev irrelevant, siden Xavier vandt den sidste HOH, indrømmer Big D, at han ikke skulle have brugt ordet « bære » til at beskrive, hvordan han hjalp Azah i spillet.

  ”Selvfølgelig vil jeg aldrig såre nogens følelser. Ordet ‘bære’ var sandsynligvis ikke, hvad jeg sandsynligvis skulle have sagt. Men jeg ville have hende til at vide, at jeg gjorde meget, og jeg havde lyst til med Miss Azah, hun sagde: ‘Fortæl mig sandheden, fortæl mig, hvordan du har det.’ Og når du fortæller hende, hvordan du har det, får du [ krydser arme ], «forklarer han. ”Jeg følte, at de første en-til-fem uger, jeg lagde meget arbejde på. Mig og Xavier lagde meget arbejde på. Vi var en del af slagteriet, slagterholdet. Der var masser af bevægelige dele – faldt frø, sørg for at Whitney er målet, og sørg for at Brent er målet. … Jeg gik op som en bonde for hende. Jeg behøvede ikke, men jeg gjorde det, så jeg følte, at jeg gjorde mere end hende, men lyt, hun tjente sin plads. Derfor tog jeg hende [til sidste tre]. ”

  Tag her til vores interviews med Xavier, Azah og AFP -vinderen Tiffany.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts