More

  ‘Big Brother 23 »Tiffany om at vinde AFP:’ Amerika respekterede sandsynligvis min masterplan ‘

  Ingen var mere chokeret end Tiffany Mitchell selv, da Julie Chen Moonves afslørede onsdagens « Big Brother 23 » finale, at hun havde vundet Amerikas yndlingsspiller – og $ 50.000 til at starte, største AFP -pung nogensinde.

  « Jeg troede, at jeg måske kom på tredjepladsen, » siger Tiffany til Gold Derby ( se ovenfor ). ”Jeg tænkte bare, at Derek X. og Derek F. sandsynligvis havde det i posen, og da Julie sagde, at det var mellem mig og Derek X., er jeg sådan, ‘Jeg kom tæt på Derek? Det er dope. ’Men da hun kaldte mit navn, svarede jeg:’ Åh min Gud! ’Er dette Amerika? Tak, Amerika. Jeg taler kun til Amerika hver dag. ”

  En fanfavorit fra starten, Tiffany sikrede sig sin plads i « Big Brother » -historien ved at komme med masterplanen for Cookout for at komme videre til de sidste seks: Alle sammen undtagen Big D ville have en bonde uden Cookout så cookout’en ikke vil blive afsløret og altid kunne kontrollere tallene. Masterplanen er delvist, hvorfor Tiff mener, at hun vandt AFP (ikke forkert).

  ”Som superfan føler jeg, at hvis jeg så på mig selv, forsøgte jeg fuldstændig at forblive forlovet med Amerika og huset. Jeg forsøgte at spille den bedste ‘Big Brother’ jeg kunne, i betragtning af hvad jeg havde at gøre med, hvilket var jeg var lidt begrænset i mit gameplay på grund af min loyalitet over for Cookout. Og jeg føler virkelig, at Amerika nok respekterede min masterplan, der hjalp Cookout med at komme dertil, ”siger hun. “Og fordi Cookout ikke tænkte nok på mig til at holde mig med i spillet, er jeg glad for, at Amerika ville se mig tage noget med hjem til min søn. Jeg blev ved med at sige til dem: ’Kan du i det mindste give mig 5000 dollars?’ De var som: ’Nej, du skal hjem klokken seks. Farvel!' »

  Tiff håber, at hendes masterplan vil placere sig i « top fem af de største strategier nogensinde » sammen med hendes alletiders fave, Dan Gheesling og Dans begravelse. Og mens hun vandt spillet, er Tiff glad for at have afgivet en af ​​de ni enstemmige stemmer til Xavier Prather for at blive showets første sorte vinder.

  « Da jeg forlod huset … sagde jeg til Xavier, og jeg fortalte ham endda i min tonehøjde til ham, og jeg mente det virkelig, hvis han havde beholdt mig, var jeg gået med ham til sidste to. Men Xavier ville ikke have konkurrencen. Jeg kan ikke bebrejde ham. Det er $ 750.000 på linjen her. Men jeg var ikke overrasket over at se ham i de to stole, ”fastslår hun. ”Hvis jeg skulle forlade huset, ville jeg helt sikkert se Xavier på de sidste to pladser. Og jeg var beæret over at stemme på ham, fordi jeg synes, at han gjorde et fænomenalt stykke arbejde. ”

  Tag her til vores interviews med Xavier, Derek F. og Azah.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts