More

  ‘Dancing with the Stars’ -professionellen Cheryl Burke følte ‘meget skam’ efter at have testet positivt for COVID

  « Dancing with the Stars » pro Cheryl Burke siger, at hun følte « skam », efter at hun søndag testede positivt for et gennembrudstilfælde af COVID-19. « Jeg havde alle former for følelser, » fortalte Burke til E! Nyheder « Daily Pop. » « Der var meget skam bag det af en eller anden grund, skuffet, trist, bare håbløst, fordi du ikke rigtig kan kontrollere situationen. »

  Burke, der er fuldt vaccineret, annoncerede sin diagnose i en rå, følelsesladet video på Instagram søndag, kort efter at have modtaget resultaterne af hendes PCR -test. Hun « har ingen svar » om, hvordan hun blev smittet med COVID, men hun formoder, at det kan være fra at rejse frem og tilbage fra LA til New York til Rigsbys job som Peloton -instruktør.

  Den dobbelte mester skal karantæne i 10 dage, hvilket tvinger hende til at gå glip af to afsnit af « Dancing ». Mandag kritiserede dommerne øvelsesoptagelser af hende og Cody Rigsby s cha-cha. I næste uge, også kaldet Britney Week, vil Burke træne Rigsby og hans midlertidige pro via Zoom.

  Hvis de overlever denne eliminering, håber Burke, at hun vil blive godkendt til at vende tilbage til balsalen ASAP. « Dette er kun begyndelsen på konkurrencen, » sagde hun. “[Rigsby er] så talentfuld, at jeg har det bedst. Vi er ærlig talt allerede som bedste venner, og jeg ville hader, at det bare sluttede, så jeg håber, at jeg bliver ryddet meget snart og måske bare vender tilbage til det, det var. Jeg ved ikke. Vi tager det dag for dag. ”

  Burke har det bedre nu og er taknemmelig for, at hun blev vaccineret. « Jeg ville gerne kunne dele det, fordi jeg ville have, at folk skulle forstå, at det stadig er derude, » sagde hun. « Selvom du er fuldstændig vaccineret, skal du bare være sikker og være forsigtig og maske op. »

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts