More

  Jimmy Kimmel er skeptisk over for, at NBA -spillere ‘laver deres egen research’ om vaccinationer

  Onsdagens « Jimmy Kimmel Live » vejede Jimmy Kimmel ind på, hvordan NBA håndterer vaccinationer. Selvom angiveligt 90% af ligaen er vaccineret, er ligastyring ikke påbudt vaccinationer for spillere. Men det sætter begrænsninger for spillere, der vælger ikke at blive vaccineret, hvilket virker som en rimelig aftale. Uvaccinerede basketballspillere er nu forbudt at gå til højrisiko steder som barer, klubber og restauranter.

  « NBA siger i det væsentlige, at du er mere end velkommen til ikke at få vaccinen, det er din beslutning, men jeg håber, at du kan lide Chicken Piccata fra Lean Cuisine hver aften, » spøgte Kimmel.

  Uvaccinerede spillere bliver nødt til at være socialt distanceret og maskeret under møder, og deres skabe vil være så langt væk fra resten af ​​holdet som muligt.

  « Det er i øvrigt ganske afskrækkende, » sagde Kimmel. « Du blev egoistisk ikke vaccineret, nu skal du blive nøgen alene, okay? »

  “Flere fremtrædende spillere, herunder Kyrie Irving fra Brooklyn Nets, tøver med at tage skuddet – selvom han tager hvert andet skud. Han tøver ikke, «spøgte Kimmel. « Hvis han ikke får det, bliver Kyrie nødt til at sidde ude i alle Nets -hjemmekampe, fordi regler i staten New York kræver vaccinationer. »

  Det ville være meget dårligt for holdet for en af ​​dets bedste spillere frivilligt ikke at spille i halvdelen af ​​sine kampe, men Irving vil ikke tale om det. Han beder folk om at respektere hans privatliv og stoppe med at spørge ham om det.

  « Han er også den fyr, der sagde, at han skulle lave ‘mere forskning’ for at afgøre, om han troede, at Jorden ikke er flad, » sagde Kimmel. « Så lad os bare sige, at han ikke ligefrem er Kareem Abdul-Jabbar, okay? »

  Denne linje om « mere forskning » eller « jeg skal lave min egen forskning » bruges af enhver person, der ønsker at tro på noget, der er i modstrid med fakta. « Det betyder, at jeg skal læse op på mine Facebook -memes, » sagde Kimmel.

  « Vi er i så stor fare på grund af disse nitwits, der laver deres egen forskning, » tilføjede han.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts