More

  Mød « Great British Baking Show » -samlingen 9 bagere

  Den lange ventetid på en ny sæson af « Great British Baking Show » er slut, hvor Netflix streamer nye afsnit hver fredag. Showet, som er sæson 12 af « Great British Bake Off », præsenteres under en anden titel i Amerika på grund af, at Pillsbury -virksomheden ejer varemærket « Bake Off ». For at øge forvirringen har Netflix kun rettighederne, der begynder med sæson 4, så den præsenterer denne nuværende udgave som samling 9. Dette års snes deltagere varierer i alder fra 19 til 70 år og er fordelt jævnt mellem mænd og kvinder. Rul gennem vores fotos for at lære mere om « Great British Baking Show » -samlingen 9 bagere.

  Som med sidste år tvang COVID-19-pandemien igen en omvæltning i produktionen. Bagerne, dommerne Paul Hollywood og Prue Keith, og værterne Noel Fielding og Matt Lucas , boede alle i et boble på Down Hall Hotel i Bishop’s Stortford. Tidsplanen blev komprimeret med filmoptagelser, der foregik på halvdelen af ​​den sædvanlige tid, hvilket betød, at ingen ture hjem for bagerne for at perfektionere deres opskrifter.

  Men fortvivl ikke. Alle de sædvanlige elementer i « GBBO » er stadig på plads: de tre runder (signatur, teknisk og showstopper), stjernebager og eliminering og endda Hollywood -håndtrykket.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts