More

  ‘Survivor 41’: Tog Yase -stammen den rigtige beslutning ved at beholde Tiffany (igen) i afsnit 2?

  Det andet afsnit af “Survivor 41” var lidt deja vu for den gule Yase -stamme. Efter at have tabt den første immunitetsudfordring og afstemt Eric Abraham i premieren, tabte de igen i afsnit 2, hvor deres stamme på fem faldt til fire. Og endnu engang stod Tiffany Seely over for huggeblokken for kun at blive reddet af hendes allierede, Evvie Jagoda og Liana Wallace . I stedet valgte gruppen at stemme den 34-årige neurokirurg David Voce ud. Men ringede Yase det rigtige? Stem i vores meningsmåling og forsvar derefter dit valg i kommentarfeltet.

  Xander Hastings viser sig at være en spiller at se, da denne episode inkluderede ham i at finde Beware Advantage, oven på den ekstra stemmefordel, han fik i premieren. Men det kom med en pris, da han ikke vil kunne stemme i nogen stammeråd, før Beware Advantage findes i de to andre stammers lejre. Dette fik spillere som Evvie og Tiffany til at overveje at tage ham ud, mens de stadig kunne.

  Det var generelt også en hård episode for Yase, da de fortsatte med at kæmpe uden mad og andre forsyninger. Denne mangel på energi var let tydelig i udfordringen for Tiffany, der kæmpede med at komme over en balancestråle af ren udmattelse. Dette bremsede hendes stamme betydeligt, da de blev tvunget til at vente på hende, da de andre stammer allerede var ved at sammensætte deres gåder til sidst.

  Under strategien før præ-tribalrådet ville Voce og Xander tage Tiffany ud, mens Evvie, Liana og Tiffany ville holde sammen og diskuterede at stemme Xander ud. Men Tiffany blev snart paranoid på, at Xander stadig kunne have en form for idol og kampagne for at stemme Voce i stedet. Trioen gik i sidste ende med Tiffany’s plan i sidste ende, da Voce blev sendt pakning. Som det blev demonstreret i premieren, prioriterer Evvie, Liana og Tiffany deres langsigtede alliance frem for alt andet, og det bliver sjovt at se, om de kan klare det, eller om de i sidste ende begik en alvorlig fejl.

  Sørg for at lave dine forudsigelser for at påvirke vores reality -tv -racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før det næste afsnit sendes på CBS. Du konkurrerer om at vinde evige pralerettigheder og en plads på vores « Survivor » leaderboard. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts