More

  Trevor Noah fejrer afslutningen på Britney Spears ’konservatorium

  På torsdagens « The Daily Show » tog Trevor Noah fat i de seneste nyheder om Britney Spears, der « tidligere var en pige, men i øjeblikket en kvinde », og hendes igangværende kamp for at få kontrollen over sit liv tilbage fra konservatoriet, der blev drevet af hendes far, som forhindrer hende i at bruge sine egne penge, træffe sine egne medicinske beslutninger eller vælge sin egen karakter i « Super Smash Bros. » (« Hun skal være Diddy Kong hver eneste gang. »)

  Men onsdag sluttede hendes fars regeringstid, da en dommer fastslog, at Jamie Spears måtte forlade kontrollen med sin datters konservatorium. Det vil blive administreret midlertidigt af en revisor indtil næste høring, hvorefter dommeren planlægger at opsige konservatoriet.

  « Ja! Britney er gratis! ” Noah jublede. “Og rekvisitter til hendes fans for at få dette til at ske. Fordi du ved, hvem der virkelig var foran kurven? Den ‘Lad Britney være i fred’ person. Ja, på det tidspunkt var vi sådan, ’Whoa, det er lidt over toppen!’ Og nu siger vi: ‘Yo, lad os sætte denne mor til højesteret.’ ”

  Noah sagde, at « Free Britney » -bevægelsen bragte alle sammen, fra MSNBC -værter til Ted Cruz. Bipartisanship er stadig muligt, så længe det er til støtte for en upolitisk berømthed, der får en rå aftale. « Derfor har jeg lænket [N*Sync -medlem] Joey Fatone op i min garage, » spøgte Noah. « Kom nu, alle sammen! Lad os komme sammen endnu en gang og befri Joey. ”

  Noah sagde, at juridiske konservatorier er farlige, og hvis vi ikke vil afslutte dem, bør vi i det mindste anvende dem mere selektivt. « Jeg mener, Britney Spears er 60 millioner dollars værd, ja – men hun har ikke brug for en konservator, » sagde Noah. « Ved du, hvem der gør? Mennesker med $ 60 mia. Disse mennesker er ude af kontrol. Jeg mener, nævn en ting, Britney har gjort, der er lige så spild og bare tankeløs som at gå ud i rummet i en kæmpe penis. ”

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts