More

  ‘Big Brother 23’ champ Xavier ‘kan være den bedste nogensinde,’ siger Julie Chen Moonves

  Ikke kun er Xavier Prather den første sorte vinder af « Big Brother », men han er kun den tredje husmester, der vinder med enstemmig stemme efter at have knust Derek Frazier 9-0 i Sæson 23 finale i sidste uge. De to andre, der gør det i en almindelig « Big Brother » -sæson, er Dan Gheesling i sæson 10 og Cody Calafiore sidste år i den anden all-star-udflugt. Og hvis du spørger Julie Chen Moonves , kan X bare være “BB” -GEDEN med sit roligt dominerende spil og vellidte personlighed.

  « Han er kun den tredje spiller, der nogensinde får en enstemmig sejr … og efter min ydmyge mening kan han være den bedste nogensinde til at gøre det, » sagde hun til « Entertainment Weekly. » Tænk over det: Den første husmand, der nogensinde gjorde det, var Dan Gheesling i sæson 10 (dengang bestod juryen kun af syv personer, og han fik alle syv stemmer). Næste gang var først sidste sommer, da Cody slog Enzo [ Palumbo ] i ‘All-Stars .’ Cody vandt stort set, fordi han er et konkurrencedyr. Barnet er ustoppeligt og så imponerende.

  « Xavier vandt ved at vide, hvornår han skulle tabe og vinde, når han skulle, og blev elsket og beundret af alle i huset, » fortsatte hun. ”Hvor mange gange har vi nogensinde set det? Udover at vinde alle ni stemmer blev der ikke fremsat en eneste negativ kommentar fra nogen nævningemand, da det var tid til at indsætte nøglerne! Hvis det ikke er et bevis på Gud og mirakler, hvad er det så ?! ”

  Chen Moonves anerkendte også Tamar Braxton , der vandt anden sæson af « Celebrity Big Brother » i 2019 med enstemmig stemme og er den første sorte vinder af hele den amerikanske franchise. Men som hun bemærkede, varer « Celebrity » -versionen kun tre uger, ikke tre måneder. « Min drøm er en dag at have en ‘BB’ -version af Mount Rushmore et sted i huset, » sagde Chen Moonves. « Jeg ser, at det er ansigterne i kronologisk rækkefølge af enstemmige vindere: Dan, Tamar, Cody, Xavier, boom! »

  Dan og Cody har konkurreret i flere sæsoner og givet de samme resultater i omvendt rækkefølge – første og andet – så måske Xavier er tilbage igen en dag. Men Chen Moonves vil gerne se andre sæson 23 også-rans spille igen: «  Tiffany , Derek X. og Frenchie . »

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts