More

  Cody Rigsby og Cheryl Burke fortjente bedre end de frygtede 6-6-6 fra ‘Dancing with the Stars’-dommere på’ Britney Night ‘

  Endnu en uge, endnu en udfordring for “Dancing with the Stars” -deltageren Cody Rigsby og hans partner Cheryl Burke . Fordi Burke fik COVID-19 i sidste uge og måtte karantæne, blev deres uge-to salsa bedømt ud fra en øvelse. I uge tre var hun stadig under karantæne, og Rigsby testede også positivt for COVID, men de forsøgte noget endnu mere ambitiøst: en live side-by-side jazz-rutine fra deres hjem. Men jeg synes ikke, at dommerne gav dem nok kredit til at holde ud under prøvende omstændigheder. Se deres “Britney Night” -rutine ovenfor, og læs, hvad dommerne havde at sige herunder.

  Bruno Tonioli : “Jeg beundrer virkelig udholdenheden, engagementet på trods af det hele. Jeg ville ønske, at du var her, fordi jeg ved, at du har evnen, men det er meget svært at bedømme, især synkroniseringen, for når formerne ikke ligefrem er på det samme plan, har dit øje en tendens til at lede fra det ene til det andet. Og jeg ved, at I begge er gode. Jeg elsker dig. Det var en meget, meget god indsats. ”

  Carrie Ann Inaba : “Bravo til jer begge for at danse med COVID, fordi jeg ved, at COVID ikke er nogen spøg, så jeg er meget imponeret over jer begge. Men se, vi er nødt til at bedømme det efter, hvad vi har i denne balsal, og det gjorde den sammenligning, ikke helt … Jeg ved, det er et boo -øjeblik, men sandheden er, at det ikke var så stort, som jeg ved, at du kan være og Det er skuffende, men jeg er så glad for, at du endelig havde dit Britney -øjeblik. ”

  Len Goodman : Nå, det er mærkelige tider, og de kaster underlige scenarier op. Jeg var ikke sikker på, hvordan dette ville fungere, men jeg må sige, jeg troede, at I var klare og tætte sammen. Jeg ved, det er svært, men hvor du kunne, fik du den lille udveksling i gang med hatten og så videre. Jeg syntes af omstændighederne, at du gjorde et fantastisk stykke arbejde. Godt klaret. »

  Damning med svag ros meget? Rigsby og Burke stod over for en udfordring, der aldrig før var set på « DWTS », og selvom det ikke ville være rimeligt for dommerne at give dem særlig behandling, gav Rigsby for mine penge en bedre præstation end et par andre deltagere, der var i balsalen og behøvede ikke at lære og synkronisere deres rutiner over Zoom. Så jeg blev overrasket, da de fik seksere over hele linjen fra dommerne, hvilket gav dem i alt 18 ud af 30, lavere end nogen anden deltager i denne uge. Heldigvis for Rigsby og Burke fik de nok seerstemmer til at redde dem fra eliminering. Vi bliver nødt til at se, hvordan de forbereder sig på næste uge, og om de endnu er klar til at vende tilbage til konkurrencen i kødet.

  Sørg for at komme med dine forudsigelser, så deltagerne kan se, hvordan de klarer sig i vores racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før det næste afsnit sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om at vinde en plads på vores leaderboard og evige pralerettigheder. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts