More

  John Oliver tager obstruktionistiske demokrater Joe Manchin og Kyrsten Sinema til opgave

  John Oliver åbnede søndagens « Last Week Tonight » med at tale om præsident Joe Bidens Build Back Better Act, der vil koste omkring 3,5 billioner dollars i løbet af det næste årti, primært betalt gennem skattestigninger på de velhavende. Lovforslaget vil bevilge finansiering til rigtig mange ting, herunder hjemmepleje, universal pre-k, gratis community college, bekæmpelse af klimaændringer, udvidet Medicare og en forlængelse af børneskattefradraget, som anslår, at projektet vil betyde 4,3 millioner færre amerikanske børn, der lever i fattigdom.

  ”Det er en stor ting og ville gøre dette land til et bedre sted – men der er et problem her, for for at vedtage lovforslaget bruger demokraterne noget, der kaldes’ forsoning ’for at undgå en filibuster, som kræver støtte fra hver enkelt demokratisk senator , ”Sagde Oliver. « Og desværre argumenterer moderate som Kyrsten Sinema og Joe Manchin for, at det koster for meget. »

  Som gengældelse siger progressive lovgivere, at de vil modsætte sig det topartige infrastrukturforslag, som Arizona’s Sinema og West Virginia’s Manchin støtter, medmindre det større Build Back Better -lovforslag passerer ved siden af ​​det.

  Oliver bemærkede, at til Bidens kredit har præsidenten hidtil stillet sig til side med de progressive, « eller i det mindste ikke solgt dem ud », fordi lovforslaget indeholder bredt populære politikker, som Biden løb på for at vinde præsidentposten. « Men Sinema og Manchin virker uberørte af det, » sagde Oliver. Manchin blev ikke engang rørt, da bekymrede vestjomfruerne padlede ud til hans yacht i deres kajakker for at presse ham om, hvorfor han holder regningen. « Vi kommer til at arbejde alt, hvad vi kan for at skabe gode muligheder » for fattige i West Virginia, sagde han, hvilket er det tomeste løfte, en politiker kan give.

  « Jeg er ikke sikker på, hvilket stadie af kapitalisme vi er nået, hvis vi nu kajakker ud til en politikeryacht for at tigge ham om at hjælpe de fattige, men det må være en af ​​de sidste, » sagde Oliver. « Jeg er ret sikker på, at det går: ocean on fire, boghandlermilliardær forlader planeten, så siger bådtæve nej, og så er det stort set overstået på det tidspunkt. »

  Men i det mindste vil Manchin overhovedet tale med folk, i modsætning til Sinema, der har været rasende uigennemsigtig med journalister og vælgere om, hvorfor hun er imod lovforslaget, og hvad der skal til for at hun kan støtte det. Og i stedet for at beskæftige sig med forhandlinger om lovforslaget, drog hun tilbage til Arizona for at deltage i en indsamling på et eksklusivt spa.

  Selv Sinemas tilhængere siger, at hun « danser i takt med sin egen tromme » og vil prioritere ting som træning til en Ironman -konkurrence frem for hendes pligter som senator.

  « Disse kvaliteter hos en civil kan gøre dig til en ‘sjov excentriker’, men når du er senator, gør det dig bare dårlig til dit job, » sagde Oliver.

  Han lukkede ved at tage parret af obstruktionistiske demokrater til opgave. ”Se, dette lovforslag kan væsentligt gavne menneskers liv, og hvis du blokerer det, skylder du mennesker mere end vage floskler, der råbte bag på en båd og en sød” Jeg er i Senatet ”-kommentar, for hvis disse to holder i dette tilfælde kan deres vindue til at sige ‘jeg er i senatet’ hurtigt lukke.  »

  Olivers hovedhistorie handlede om PFAS, skadelige kemikalier i forbrugerprodukter. Det kan ses på YouTube. « Last Week Tonight » kan ses i sin helhed på HBO Max.

  Kom med dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nem app til Apple/iPhone -enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for at få de bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelseschamps. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdaterede, fordi de påvirker vores seneste racerbane -odds, som skræmmer Hollywood -chefer og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal og del dine store meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz -ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts