More

  JoJo Siwa (‘Dancing with the Stars’) var ‘den rigtige side af sexet’ under hendes Britney Spears -tango med Jenna Johnson

  JoJo Siwa udførte et par optimistiske, lystige rutiner for at starte sit løb på « Dancing with the Stars », et quickstep derefter et cha cha. Men uge tre, « Britney Night », bragte en anden side af teenagestjernen frem: moden, kontrolleret og endda lidt sensuel i sin argentinske tango med pro -partner Jenna Johnson . Se det ovenfor, og se, hvad dommerne havde at sige om det herunder.

  Len Goodman : “Det var en ekstremt godt udformet rutine. Jeg kunne godt lide elevatorer, fordi de var en del af dansens flow. Nu, hvis jeg skulle være lidt kritisk, havde den lidt for meget staccato. Det lignede mere en balsalstango nogle steder. Det havde ikke den slags ooziness, som du ser i den argentinske tango. Når det er sagt, kan du ikke lave en dårlig præstation. Du har altid ret på point. Godt klaret. »

  Bruno Tonioli : “JoJo, du ved, hvordan du rammer det! Hun går lige efter tyrens øje hver gang, på den måde hun fremlægger den præstation, er det altid den rigtige side af sexet. Så pirrende. Og hun arbejder med kameraet som ingen andre. Men jeg må sige, igen, vi er nødt til at være lidt mere kræsen. Jeg tror, ​​du faktisk gik glip af et trin i midten, men [Len har] helt ret. Der er ingen staccato i den argentinske tango, skat. ”

  Carrie Ann Inaba : “Jeg tænkte bare, hvis du gik glip af et trin; der var noget, der så lidt mærkeligt ud, men jeg ved ikke, om du gik glip af et trin … Det, jeg elsker ved dig, er, at du er som flydende solskin, men når du danser, er der noget meget kraftfuldt ved dig, der også er så tilgængeligt, og det er det, jeg elsker. Men det mest imponerende, jeg ser, er, når du leder, leder du med klarhed og intention, og det er så let at se. Jeg mener, det er svært at gøre. Det skulle gutterne også se. ”

  Denne rutine tjente otte over hele linjen fra de tre dommere ( Derek Hough var fraværende, og var nødt til at karantæne som en sikkerhedsforanstaltning på grund af en COVID -eksponering). Med i alt 24 ud af 30 bandt hun Amanda Kloots og Olivia Jade som aftenens bedste spiller og markerede sin anden gang øverst på dommernes leaderboard . Var du enig i dommernes vurderinger?

  Sørg for at komme med dine forudsigelser, så deltagerne kan se, hvordan de klarer sig i vores racerbane -odds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før det næste afsnit sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om at vinde en plads på vores leaderboard og evige pralerettigheder. Se vores konkurrenceregler og hør af med andre fans i vores reality -tv -forum. Læs mere Gold Derby underholdningsnyheder.

  Latest Posts